Rachel Hazes beticht van leugens: ‘Gierige André betaalt NIKS’

De bewering van Rachel Hazes dat Monique Westenberg een soort tikkiemonster is dat continu haar hand ophoudt bij André Hazes jr, klopt volgens Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer absoluut niet.

Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes © YouTube, NPO

Rachel Hazes is op een missie om haar oud-schoondochter Monique Westenberg zwart te maken. De kettingrokende weduwe heeft haar in een groot interview met de Story volledig ondergekotst. Ze roept Monique op om eens te gaan werken voor haar geld en beweert dat André haar héle leven betaalt en om de haverklap tikkies van haar krijgt.

‘Hoe gênant, Dreetje!’

De goed geïnformeerde showbizzwatcher Yvonne ‘Albera Verlinde’ Coldeweijer stelt dat Rachel glashard aan het liegen is. “Dreetje Hazes, hoe gênant vind jij het zelf dat je moeder in de media vertelt dat jij alimentatie betaalt, terwijl je toch zelf best wel goed weet dat je dat helemaal niet doet? En Monique weet het ook.”

Monique krijgt niks, stelt Yvonne. “En die wordt nu zwartgemaakt door jouw moeder in de media, terwijl jullie twee allebei weten dat jij helemaal geen alimentatie betaalt. Hoe gênant is dit voor jou? Wist je ervan dat je moeder dit ging zeggen tegen de Story? Heb jij toevallig heel stoer gedaan tegen je moeder ofzo? Van: ‘Ik betaal alles voor haar!'”

Monique zwartmaken

André heeft dan tegen Rachel gelogen, aldus Yvonne. “Hoe zit dat eigenlijk precies? Heeft Rachel dit gewoon verzonnen? Weet zij dat jij dat niet betaalt en heeft ze gezegd van wel? Gewoon om Monique zwart te maken? Gewoon leuk leugens verspreiden? Of praat jij heel stoer tegen je moeder dat je alles voor haar betaalt?”

Er wordt volgens Yvonne ‘geen enkele alimentatie betaald’. “Dat is nog nooit gebeurd. Er zijn wel dingen die André betaalt, namelijk het huis. Het is ook zijn huis. Je gaat toch geen huur vragen aan je eigen ex-vrouw die voor jouw zoon zorgt? (…) Welke vader doet dat voor zijn zoon? Zij zorgt letterlijk fulltime voor zijn zoon.”

Eigen inkomsten

Dat Monique daarnaast nog geld krijgt van André is een pertinente leugen, aldus Yvonne. “Wat Rachel zegt over alimentatie, dat gebeurt dus al niet, maar Rachel heeft het ook nog eens over partneralimentatie die zij per maand zou krijgen. Dat is niet waar. Dit is pertinent b#llsh#t. It’s not happening.”

Rachel liegt alles aan elkaar, stelt ze. “Monique heeft gewoon haar eigen inkomsten, je weet dit gewoon en je bent gewoon een lijpe stoker dat je dit in een of ander interview zegt. En André, schaam je dat dit in een interview naar buiten is gekomen.”

Sneu voor kleine Dré

Het grootste slachtoffer van Rachels woedeuitbarsting is kleine Dré, vindt Yvonne. Tegen André: “Hoe vind jij het nou zelf dat die kleine Dreetje later in de media moet gaan lezen hoe zijn oma over zijn moeder praat? What the f#ck ben jij walgelijk zeg! Gadverdamme. Als je dit allemaal vindt, waarom moet je dit nou weer in Story gaan zetten? Spoor jij wel ofzo? Jesus! Die is niet goed, die vrouw.”

“André is compleet afgehaakt als vaderfiguur, heeft zich helemaal gestort op een nieuw leven met een nieuwe familie, is alleen maar op vakantie en is alleen maar lijpdomme stories aan het maken met dat mens. Wat is dit toch gênant en erg.”

Tot slot: “Ik vind het gewoon sneu voor zo’n jochie van vier die eerste elke dag zijn papa zeg en nu gewoon nooit meer, omdat papa zijn pik achterna loopt en gewoon schijt heeft.”

Fragment

De video van Yvonne kunt u onderstaand bekijken:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het chic dat Monique Westenberg niet reageert op de ordinaire Hazesjes?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen