Guido den Aantrekker steunt Rachel Hazes: ‘Het klopt wat zij zegt’

Guido den Aantrekker denkt dat Rachel Hazes de waarheid spreekt over Monique Westenberg. Hij vindt het dan ook niet nodig om wederhoor te plegen bij Monique. “Ga er maar van uit dat het klopt.”

Rachel Hazes en Guido den Aantrekker © RTL, SBS

Rachel Hazes is in het tijdschrift van haar goede vriend Guido den Aantrekker, de Story, behoorlijk tekeergegaan tegen haar oud-schoondochter Monique Westenberg. De weduwe trekt Monique, de moeder van haar kleinzoon, vollédig door het slijk. Ze stelt dat André haar hele leven betaalt en dat ze zelf eens moet werken voor haar geld.

Liegt Rachel?

Het is volgens Hazes-watcher Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde, één grote leugen. Volgens haar krijgt Monique namelijk helemaal geen geld van André en werkt ze bovendien al voor haar geld.

Anouk Smulders reageerde gisteren in Shownieuws ook kritisch op het verhaal van Rachel. Ze zei tegen Guido: “Een moeder reageert toch eigenlijk altijd aan de kant van haar kind? Ik bedoel: we hebben Monique niet gesproken. Die heeft geen weerwoord kunnen geven op het verhaal en dat zal ze ook niet doen waarschijnlijk, want dat wil ze ook niet.”

‘Alles klopt!’

Volgens Guido is wederhoor plegen bij Monique echter helemaal niet nodig. “Ja, maar Anouk, jij weet hoe wij werken, dat weet je ook via je man en ga er maar van uit dat dit klopt. Daar mag je van uitgaan.”

Anouk is de vrouw van Story-paparazzo Edwin Smulders. Zij stelt dat er niets klopt van Rachels beschuldiging dat Monique niet zou werken voor haar geld. “Ik ben het daar ook niet mee eens. Ik weet wat voor tarieven er op social media rondgaan en ik weet ook wat voor samenwerkingen zij heeft, dus dat zij niets verdient, is niet waar.”

Guido boos: “Maar aan wie heeft zij die samenwerkingen te danken? Aan André! Niet aan zichzelf, hè?”

Twee schuld

Anouk: “Ja, maar dat is toch ook hoe je de afgelopen jaren hebt geleefd? Waar twee vechten, zijn twee schuld. In godsnaam: maak een beetje vrede met elkaar, omwille van die kleine.”

Guido: “Dat ben ik helemaal met je eens, daar ga ik in mee, maar als jij heel veel voordeel hebt en een heerlijk jetsetleven kunt leven omdat je ex-partner alles betaalt, misschien moet je dan ook met z’n tweeën iets meer ontspannen met elkaar omgaan. Ik heb het idee dat dat nu niet gebeurt.’

Anouk: “Daar heb je toch voor twee mensen voor nodig?”

Chique meid

Hazes-watcher Yvonne denkt dat Monique helemaal niet gaat reageren op de woedeuitbarsting van Rachel. “Monique is een chique meid, die doet een Sylvietje en zegt gewoon niets.”

Knap, vindt ze. “Het lijkt me verdomd moeilijk op het moment dat mensen onwaarheden over je gaan verspreiden en je naar je bankrekening kijkt en denkt: waar is eigenlijk al dat geld waar jullie het over hebben, want het staat niet op mijn rekening! Lekker niks zeggen hoor meid, iedereen staat aan jouw kant, don’t worry about it.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Rachel Hazes liegt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen