Rachel Hazes verklaart oorlog aan Monique Westenberg: ‘Ga werken!’

Na jaren van opgekropte woede verklaart Rachel Hazes de oorlog aan de moeder van haar kleinzoon: Monique Westenberg. Ze trekt haar in de Story volledig door het slijk. “Ga werken voor je geld!”

Monique Westenberg en Rachel Hazes © Instagram, NPO

Rachel Hazes heeft altijd al een gruwelijke hekel gehad aan Monique Westenberg – ze verloor daardoor zelfs jarenlang het contact met haar zoon André Hazes jr. – maar nu is voor haar de maat vol. Ze kiest voor een regelrechte showbizzoorlog: in weekblad Story maakt ze vandaag gehakt van haar voormalig schoondochter.

Enorme showbizzrel

Het is weer eens hommeles bij de Hazesjes. Een week geleden kondigde Hazes-watcher Yvonne Coldeweijer (ook wel bekend als Alberta Verlinde) al een enorme showbizzrel aan en vandaag is-ie er. Ze onthulde dat de bom is ontploft tussen André en Monique en dat lijkt inderdaad zo te zijn.

Plotseling kiest Rachel namelijk voor de frontale aanval met een groot interview in de Story. “Ik kan slecht aanzien hoe er met André wordt omgegaan. Wat ik vervelend vind, is dat sommige mensen denken dat Monique zielig is, dat ze slachtoffer is. Ze doorzien niet hoe ze werkelijk is!”

Geld voor werkster

Monique mag volgens Rachel niet alleen in hun kapitale villa blijven wonen en haar Range Rover blijven rijden, maar ook krijgt ze alimentatie en ‘elke maand geld voor haarzelf’. “Maar dat is André naar haar toe helemaal niet verplicht, omdat ze niet getrouwd waren en er ook niets op papier staat.”

André betaalt álles, zegt een woeste Rachel. Ze wijst ook op alle uitjes en vakanties. “Tot aan de werkster toe”, briest ze. “André krijgt de hele dag tikkies gestuurd, voor alles wat hij dan weer moet betalen.”

‘Ga eens werken!’

Het wordt tijd dat André de geldkraan dichtdraait en Monique zélf gaat werken, vindt multimiljonaire Rachel. “Monique is een vrouw van in de veertig, die niets aan haar handen mankeert. Ga eens werken voor je geld, denk ik dan! In plaats van continu je hand ophouden.”

Rachel heeft geen enkele medelijden met Monqiue. “En weet je, ik denk dat het voor de eigenwaarde van Monique óók goed zou zijn. De handen uit de mouwen steken, is toch veel beter voor je dan hele dagen populariteit proberen te vergaren met Instagramposts, ook van kleine Dré, waar een kind zelf niet om vraagt.”

Ze vindt André’s nieuwe vriendin Sarah van Soelen echt véél leuker. “Ik gun die twee een zalig leven.”

‘Schaam je, Rachel!’

Showbizzwatcher Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer, een van de hoofdrolspelers in de Hazes-saga, trekt partij voor Monique. “Rachel, je hebt zelf nog NOOIT gewerkt toen je met André sr. was. Het enige wat jij doet is je overleden man uitbuiten om aan geld te komen, dus sit the f**k down!”, zegt ze op Instagram.

Wat vindt ze ervan dat André nog zo veel betaalt? “Laat hem maar even zijn schuldgevoel afbetalen, want hij heeft Moon en zijn eigen zoon keihard in de steek gelaten voor het eerste de beste n* kertje om vervolgens te doen of hij nooit vader is geweest en die kleine jongen te doen afvragen of papa nog wel van hem houdt (ja ik weet alles) dus ik wil het niet horen Rachel! Schandalig dat je dit in de media roept. Schaam je dood.”

Story

In de nieuwe Story, die vanaf vandaag in de winkels ligt, doen ook ingewijden een boekje open over de Hazes-ruzie. De cover ziet u onderstaand:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Steunt u Rachel Hazes of Monique Westenberg?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen