‘Betrapte Anna Nooshin per direct gestopt met volgers kopen’

Anna Nooshin ziet haar aantal volgers op Instagram weer gestaag dalen. Het lijkt er volgens showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer op dat ze haar lesje heeft geleerd en geen volgers meer bijkoopt.

Anna Nooshin © Instagram

Na een maandenlange dalende trend, daalde het aantal volgers van Anna Nooshin deze zomer onder de magische grens van 1 miljoen. En 995.000 volgers staat toch nét wat minder mooi op je Instagram-profiel. Plotseling kreeg de influencer er vorige maand in een mum van tijd echter 50.000 volgers bij, zonder aanwijsbare reden.

Koopt Anna volgers?

Volgens showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer is het evident: Anna heeft volgers gekocht om weer boven de 1-miloengrens uit te komen. Anna reageerde vervolgens zwaar geïrriteerd en ze riep dat Yvonne een obsessie voor haar heeft. En dat terwijl de statistieken het verhaal van Yvonne gewoon keihard ondersteunen.

Aangezien Anna nu al een tijdje over het hoogtepunt van haar roem heen is, zitten haar aantal Instagram-volgers al sinds vorig jaar in de glijbaan naar beneden. Als zich in een paar dagen tijd opeens 50.000 nieuwe volgers aandienen, dan is dat op zijn minst zeer opmerkelijk te noemen.

Verdachte pieken

Inmiddels blijkt dat Anna na de plotselinge aanwas van nieuwe volgers in juli weer terug in de glijbaan naar beneden zit. In onderstaande grafiek van Socialblade.com zijn Anna’s aantal nieuwe volgers per week te zien. De pieken in juli zijn zeer opvallend:

Volgers lopen weg

De onderstaande grafiek laat het totaal aantal volgers van Anna zien. Na de flinke boost in juli, zakken ze nu weer gestaag in. Al wekenlang verliest ze enkele honderden volgers per dag. In dit tempo zakt ze over een paar maanden wéér onder de miljoengrens. Durft ze het dan weer aan om volgers bij te kopen?

Betrapte Anna

Volgens Yvonne voelt Anna zich overduidelijk betrapt, zegt ze in De Popcorn Show. “Wat ontzettend leuk, Anna Nooshin, dat je geen volgers meer hebt gekocht. Nadat we haar hebben exposed heeft ze het niet meer gedurfd en dat is maar goed ook, want ik check het elke dag. Ik ben ‘zó obsessed met Anna’, weet je nog die zus die dat had gemaild naar mij?”

“In het kader van het onderzoek kijk ik elke dag of mevrouw volgers heeft gekocht en ze houdt zich op dit moment netjes aan de regels. De waarheid is, zoals je ziet, dat ze een paar honderd volgers per dag achteruit gaat. Ons hou je niet voor de gek. Nu niet en nooit niet.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen