Anna Nooshin woest op Alberta Verlinde: ‘Je hebt een obsessie!’

Anna Nooshin is woest op showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde. Ze heeft haar zusje en rechterhand Aida Nooshin een woeste e-mail aan haar laten sturen.

Anna Nooshin en Yvonne Coldeweijer © NPO, YouTube

Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer volgt influencer Anna Nooshin met een kritische blik. Ze onthulde onlangs dat Anna volgers koopt, tot woede van Anna, maar beschuldigde haar ook van fatshaming. Eigenlijk is Anna sowieso een enorme deug-BN’er, vindt Yvonne. En nu heeft Anna er helemaal genoeg van.

Anna is woest

Wat is de druppel die Anna’s emmer doet overlopen? Het viel Yvonne gisteren op dat iemand uit Anna’s kring, Romy, een aantal stories plaatste over een zwangerschap. Deze Romy gaf aan uitzinnig van vreugde te zijn nadat iemand haar zwangerschap had aangekondigd. Dat zou zomaar eens Anna kunnen zijn, suggereerde Yvonne.

Het bleef bij die suggestie, maar kamp-Nooshin was wóest. Zusje Aida Nooshin, die de rechterhand is van Anna, stuurde een vlammende e-mail aan Yvonne. En de Alberta in haar heeft die gewoon zonder pardon integraal online geplaatst.

‘Je hebt een obsessie!’

Aida is wóest. “Anna Nooshin ❤️ your fav obsession”, luidt het onderwerp van de e-mail. Dan: “Hoi Yvonne, je kan de stories van Romy eraf halen waarin je suggereert dat Anna in verwachting is, want Romy werkt al een jaar niet meer voor Anna en het babynieuws gaat over Romy’s best friend Sabine die bijna uitgerekend is.”

De e-mail van Anna’s pr-zusje heeft een behoorlijk pissige toon. “Leuk dat je zo geïnteresseerd bent in Anna (waar ik overigens de rechterhand van ben al bijna 3 jaar) maar dit is dus compleet uit de duim gezogen en als we een scoop hebben zal je het als eerste van me horen meid!”

Mojito

Er wordt door Aida afgesloten met een flinke sneer. “Wij gaan hier weer verder met volgers kopen en bodyshamen van andere vrouwen en toasten straks op jou met een lekkere mojito! Wel heel lief hoe je zo geinteresseerd bent in Anna, lijkt bijna een obsessie zo cute!! Dikke kus uit Ibiza.”

Yvonne reageert verbaasd. “Zie je de manager van Sylvie of Yolanthe dit al sturen? 😂 Zo onprof. De daling is ingezet. Een echte vallende ster.”

Screenshots

De e-mail van Aida en Yvonne’s reactie:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen