Anna Nooshin zwaar geïrriteerd over geruchten: ‘Liegende media!’

Anna Nooshin reageert behoorlijk geprikkeld op de geruchten over haar vermeende bedrog op social media. Volgens showbizzwatchers heeft zij namelijk bijna 50.000 Instagram-volgers gekocht.

Anna Nooshin © Instagram

Het lijkt erop dat de populariteit van Anna Nooshin een beetje tanende is: in het afgelopen halfjaar heeft ze er nauwelijks volgers bijgekregen op Instagram en in juni zakte ze zelfs onder de grens van één miljoen volgers. In de afgelopen weken kwamen er echter plotseling 50.000 volgers bij, een volledige trendbreuk en zonder aanwijsbare oorzaak.

Volgers gekocht?

Om de waardevolle statistiek van één miljoen volgers te waarborgen, heeft Anna gewoon volgers gekocht. Althans, dat denkt de gevreesde showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde. Zij heeft een video gemaakt waarin ze de merkwaardige Instagram-statistieken van Anna analyseert.

Waar Anna op de meeste dagen enkele tientallen volgers verliest of wint, was er in de afgelopen weken een verdachte en massale aanwas van nieuwe volgers. Op twee dagen was de stijging wel heel explosief met respectievelijk 11 duizend en 15 duizend volgers, zeer onalledaags voor deze influencer.

Anna reageert

Anna wil niet inhoudelijk reageren op deze verdachte statistieken, maar komt nu wel met een algemene reactie. Daarin gilt ze dat de media aan het liegen zijn en dat ze lekker haar eigen ding doet.

De influencer: “Ik bemoei me met mijn eigen zaken, focus me op het positieve, wetende dat ik genoeg bewijs heb om de liegende media te ontmaskeren. Maar ik leun achterover en laat karma zijn ding doen. Ik bedacht me dat mijn eigen weg gaan en hard werken altijd de beste optie is.”

Verse energie

Vorige week was publicitair gezien een slechte week voor Anna. Niet alleen werd ze verwacht van Instagram-bedrog, maar ook kreeg ze een sneer van Maxime Meiland te verwerken.

Anna laat zich niet kisten. “Het is maandag lieverds, een nieuwe week met verse energie. Laat ze allemaal maar kletsen, zolang je je eigen waarheid kent.”

Anna’s post

De post van Anna:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het een teken aan de wand dat Anna Nooshin niet inhoudelijk reageert?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen