Albert Verlinde: ‘Art Rooijakkers maakt overal iets negatiefs van’

Albert Verlinde vindt het zonde dat Art Rooijakkers zo pessimistisch in het leven staat. De showkenner merkt dat de RTL 4-presentator alles in het negatieve trekt. “Hij maakt overal een ding van.”

Albert Verlinde en Art Rooijakkers © SBS, RTL

Art Rooijakkers zorgde gisteren voor groot shownieuws met zijn relatiebreuk. Na twintig jaar zijn hij en zijn vriendin Andrea, die ook in de televisiewereld werkt, uit elkaar. Volgens weekblad Weekend, die de primeur had, komt dat door een midlifecrisis. Art heeft een verleden van identiteitscrisissen, zwaarmoedigheid en depressieve periodes.

Art geen zonnestraaltje

De vriendin van Art onthulde in een programma van Peter van der Vorst al eens dat Art thuis niet bepaald altijd het zonnestraaltje was: “Ik weet nog wel een keer dat een toets van zijn laptop het niet deed en dan was hij zo geïrriteerd, dat hij die laptop letterlijk gepakt heeft en kapotgeslagen heeft op tafel.”

Privé-baas Evert Santegoeds gisteren aan de desk van Shownieuws: “Toch is zo’n leven dan niet wat de buitenwereld denkt dat het is, hè? Met een hoop zorgen, een hoop depressies en ellende. Je denkt eigenlijk: het leven lacht zo’n jongen toe.”

Psychiater Albert

Het is heel zonde, vindt ook Albert Verlinde. “Ik ben zijn psychiater niet, maar ik vind ook wel dat hij zelfs de dingen waar je plezier uit kunt halen in het leven, dat hij daar dan nóg een ding van maakt. Over zijn tweeling wat dus geluk is – die waren er dan eindelijk – ging hij wekelijks in Het Parool columns schrijven. Over hoe hun toekomst eruit zou zien.”

“Nou, dat waren niet de meest vrolijke verhalen. Dan denk je: dan heb je iets waar je heel veel vreugde en blijdschap uit kunt halen, dan is het niet de bedoeling dat je dat dan weer gaat doen. Het is wel triest.”

Twijfels

Weekend-baas Bart Ettekoven: “Elke keer komen die twijfels terug en wij hebben begrepen dat voor Andrea de maat vol was. Als je elke paar jaar weer in zo’n twijfel terugkomt en als je weer twijfelt aan een relatie… Dat is voor een vrouw niet leuk.”

Albert: “Het is toch triest dat je net al die ellende hebt gehad met Zomer van Art wat flopte en dat het nu goed gaat met zijn programma elke avond en dan is dit er mis…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Art Rooijakkers te veel met zijn tv-carrière bezig is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen