Emigratie Gordon lijkt definitief: ‘Hij organiseert nu zijn afscheid’

Gordon zwaait Nederland uit. Zijn emigratie naar Dubai is volgens zijn SBS 6-collega’s van Shownieuws definitief. “Hij schijnt zelfs al bezig te zijn met het organiseren van een afscheidsfeestje.”

Gordon © William Rutten

Het nieuws over de emigratie van Gordon werd vorige week voor het eerst gemeld door Story. De SBS 6-ster zou helemaal klaar zijn met Nederland en dat komt goed uit, want de kijker is ook klaar met Gordon. Werkelijk al zijn tv-programma’s floppen de laatste jaren. Volgens Shownieuws kloppen de geruchten.

Afscheidsfeestje

Sterker nog: het is definitief dat Gordon vertrekt, aldus Shownieuws. “Aan alle kanten komt het nieuws naar buiten dat het echt wel definitief is. Hij schijnt zelfs al bezig te zijn met het organiseren van een afscheidsfeestje. Hij wil zich na de zomer gaan vestigen in de zandbak, zoals het in de volksmond genoemd wordt”, zegt deskundige Bart Ettekoven.

Daarmee doelt Bart, die hoofdredacteur is van Weekend, op Dubai. “De plek waar hij zich fijn en prettig voelt. Hij zegt dat hij het gewoon niet meer zo heeft met Nederland en dat hij er op uitgekeken is. Hij wil echt daar naartoe.”

‘Waarom Dubai?!’

Shownieuws is verbaasd over Gordons keuze voor Dubai. Bram Moszkowicz: “Ik kan me vanuit zijn optiek best voorstellen dat hij Nederland heeft gezien, maar waarom naar Dubai gaan? Ze zijn daar zeer homo-onvriendelijk.”

Bart: “Alles wat Gordon leuk vindt is daar verboden. Sowieso het samenwonen met een man, seks hebben met een man. Dat kan allemaal niet. Met alcohol en dat soort dingen moet je daar ook niet aankomen, want je belandt zo in de gevangenis. Daar zijn tig voorbeelden van.”

Kort vliegen

Het goede nieuws is volgens Bart dat het woon-werkverkeer meevalt voor Gordon. “Het is relatief kort vliegen. Hij wil in Nederland blijven werken en dan ben je in vijf of zes uur op een neer.”

Lekker milieuvriendelijk ook. Heeft Bram nog een tip? “Hij moet misschien even aan Israël denken. Daar zijn ze zeer homovriendelijk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hoe ziet u Gordon liever?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen