VI-mannen mengen zich in ruzie Angela de Jong en Harry Mens

De ruzie tussen Angela de Jong en Harry Mens is ook de mannen van Veronica Inside niet ontgaan. De drie heren Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee staan pal achter de AD-opiniediva.

Angela de Jong en Johan Derksen © NPO

Angela de Jong heeft in een column wat kleine plaagstootjes uitgedeeld aan Harry Mens, die nationaal bekendstaat als de slechtste talkshowhost van Nederland. Zelf wil hij niet toegeven aan de discutabele status en daarom slaat hij na de column van Angela wild om zich heen. “Het is gewoon een naar, links wijf”, riep hij op de radio.

‘Waarom wordt hij boos?!’

Een vreemde reactie, vindt Johan Derksen het, zegt hij in de meest recente aflevering van De Oranjezomer. “Ik heb die reactie van Harry Mens gehoord dat hij heel boos is, maar die mevrouw moet elke dag een stukje maken en dan krijg je weleens een draai van om je oren. Maar daar word je toch niet boos van, joh? Wat kan jou dat nou schelen?”

René van der Gijp: “Nee natuurlijk niet joh.”

En collega Wilfred Genee: “Het is wel leuk geschreven.”

Vermakelijke man

Johan vindt Harry wel aardig. “Ik vind het een vermakelijke man en toen op René z’n bruiloft, zat ik in dat hotel en daar blijkt hij te wonen, dat wist ik niet. Ik heb even met hem zitten praten en het is echt een leuke man, maar hij kan er helemaal niks van. Alle gasten moeten 10.000 euro betalen om daar te mogen zitten en die worden ook nog genegeerd door hem.”

Dat is juist geestig, vindt René. “Ik rij gisterenavond naar huis en dan denk ik: ik ga lekker kijken naar Harry Mens zo. Dat vind ik gewoon zo leuk, want het slaat nergens op. Het slaat echt helemaal nergens op”, zegt hij. “Hij denkt altijd: l*l maar raak! Dat is goed, hahaha. Het is gewoon grappig om naar te kijken.”

Slechtste talkshowhost

Ook Johan vindt dat, maar hij is wel kritisch. “Hij houdt dat programmaatje al wel jaar in jaar uit op de been. Hij moet ook blijven, maar voor de rest… Hij moet wel een realist zijn en het is wel de slechtste talkshowhost die we in Nederland hebben.”

Wilfred: “Dat hij zich zo boos kan maken over Angela de Jong…”

Johan: “Ja, hij heeft van die lange tenen. En dan zo’n uitdrukking van: ‘Het is een links wijf.’ Angela de Jong is alles behalve een links wijf natuurlijk.”

‘Angela is de beste!’

Angela wordt flink geprezen door de heren. René: “Ik vind Angela de Jong op tv-gebied wel de beste recensent, vind je niet? Ik vind het altijd leuk om even te lezen.”

Johan: “Het is altijd leuk om even te lezen.”

Aan het eind van de uitzending mocht ook Bram Moszkowicz nog even zijn mening geven over Angela. Wat hij precies te zeggen had is onduidelijk. Kijk.nl knipt namelijk al dagen het begin en het eind van alle programma’s af.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen