Olcay en Ruud uiten kritiek op berichtgeving over Peter R. de Vries

Olcay Gulsen en Ruud de Wild zijn niet blij met de berichtgeving over de kritieke gezondheidstoestand van Peter R. de Vries. Ze hekelen dat de geliefde van de misdaadjournalist nergens genoemd wordt.

Olcay Gulsen © Cornelie Tollens

Op precies hetzelfde moment hebben Olcay Gulsen en haar liefdespartner Ruud de Wild vanochtend een statement op Instagram gezet, waarin ze hun kritiek naar voren brengen. Het is duidelijk dat het hen om een of andere reden heel erg hoog zit dat er niet genoeg aandacht zou zijn voor de liefdespartner van Peter R. de Vries.

Vriendin

Olcay en Ruud in hun statement: “Het doet ons ontzettend veel pijn om te zien dat de geliefde van Peter R. de Vries in geen enkele communicatie wordt genoemd. De vrouw waar hij al zes jaar lief en leed mee deelt. Zij zit de afgelopen dagen dag en nacht aan zijn bed zit. De vrouw waar hij zoveel van houdt. Ruud & Olcay.”

Hier doelen Olcay en Ruud dus niet op de ex-vrouw van Peter. Hij is 35 jaar getrouwd geweest met Jacqueline, maar ze hadden altijd een open relatie. Peter had daarnaast namelijk ook buitenechtelijke relaties, zoals met schrijfster Susan Smit en tv-eindredacteur Leonie Kragt. Acht jaar geleden is Peter gescheiden, maar zijn band met Jacqueline bleef goed.

Nu is hij alweer zes jaar samen met een vriendin, maar zij wordt in tegenstelling tot zijn ex-vrouw Jacqueline nergens genoemd, zeggen Ruud en Olcay. Waarom zij daar zo mee zitten, is onduidelijk.

Update 15.40 uur

Olcay Gulsen ligt zwaar onder vuur vanwege haar statement over Peter R. de Vries. Lees daarvoor het volgende artikel: Olcay Gulsen zwaar onder vuur: ‘Hoe haal je dit in je hoofd?!’.

Royce

De zoon van Peter, Royce de Vries, heeft vanochtend een foto van hem en zijn vader geplaatst op Twitter. Zie onderstaand:

Statement

Het statement van Ruud en Olcay:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het goed dat Olcay en Ruud hier een statement over naar buiten brengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen