Rob Goossens slaat terug naar losgeslagen Henny Huisman

Rob Goossens slaat vanuit zijn vakantieadres in Portugal terug naar de volledig losgeslagen oud-presentator Henny Huisman. Hij vindt dat de televisiedino de feiten compleet verdraait.

Rob Goossens en Henny Huisman © RTL

Henny Huisman begint in rap tempo een schandaal-BN’er te worden. Elke week haalt hij uit naar een stuk of vier à vijf BN’ers. Iedereen die ook maar een beetje op zijn pad komt, wordt helemaal afgemaakt door de losgeslagen zeventiger. Ditmaal is Rob Goossens de klos: in een week tijd heeft Henny hem meermaals met de grond gelijk gemaakt.

Wraakzuchtige Henny

Waarover gaat die ruzie tussen Rob en Henny? De nieuwe biografie van de Soundmixshow-opgraving.

Maandenlang riep Henny dat zijn biografie enorm spraakmakend zou worden en dat hij meerdere minnaressen van Marco Borsato zou onthullen, maar niets van dat al. In werkelijkheid blijkt Henny’s boekje enorm slaapverwekkend, constateerde Rob in RTL Boulevard. En sinds die uitspraak wordt Rob geteisterd door de wraakzuchtige showbizzopa.

Henny heeft wel een idee waarom Rob zo teleurgesteld is: “Ik denk dat hij alleen het hoofdstuk over Marco Borsato heeft gelezen. Er werd gesuggereerd dat ik met een schandaalboek zou komen, en dat is het helemaal niet. Misschien was hij daarom teleurgesteld.”

Flutbiografie

Er werd gesuggereerd dat Henny met een schandaalboek zou komen? Ja, door Henny zelf, zegt Rob. “Henny is de man die voorspelde dat Marco Borsato kwaad zou worden (haha) en zijn vriendje Frank Waals een stuk liet schrijven over hoe spraakmakend het boek zou worden (was het niet).”

Rob sneert tot besluit: “Overigens kan het best dat Marco Borsato kwaad is geworden. Maar dan niet vanwege onthullingen in het boek maar omdat hij drie uur van zijn kostbare tijd heeft weggegooid door deze flutbiografie te lezen.”

Portugal

Henny maakt Rob de pis niet lauw. Die is lekker vakantie aan het vieren in Portugal:

Tweet

De tweet van Rob:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen