Henny Huisman boos: ‘Rob Goossens is het lulletje van RTL Boulevard’

Henny Huisman kan het niet verdragen dat Rob Goossens kritiek op hem heeft geuit in RTL Boulevard. De tv-kenner is daardoor het nieuwe favoriete doelwit geworden van de 70-jarige BN’er-basher.

Rob Goossens en Henny Huisman © RTL Boulevard, NPO

Rob Goossens heeft in RTL Boulevard geroepen dat hij de nieuwe biografie van Henny Huisman een behoorlijk slap boek vindt en dat kan de gevallen tv-ster helemaal niet hebben. Sindsdien laat Henny geen kans onbenut om Rob de grond in te trappen. Hij deed het al bij NPO Radio 1 en Omroep MAX, en nu gaat hij los in de Weekend.

Rob en zijn armpje

Het is gewoon ongepast dat Rob zo zijn mening mocht uiten in Boulevard, vindt Henny. “Ja en dat terwijl ze hier hartstikke leuke opnames hadden gemaakt. Rob Goossens is dertig jaar, dus vijf jaar voordat hij geboren werd, deed ik al televisie.”

Eigenlijk neemt niemand die Rob serieus, weet de Soundmixshow-dino. “Er wordt altijd ook een beetje lacherig om hem gedaan. Uit het feit dat hij in De TV-Kantine wordt nagedaan, met dat armpje zo, blijkt dat-ie niet helemaal series word genomen.”

Sensatiezoeker

Henny heeft het vermoeden dat Rob een sensatiezoeker is en dat hij daarom zijn biografie niet leuk vindt. “Ik denk dat hij alleen het hoofdstuk over Marco Borsato heeft gelezen. Er werd gesuggereerd dat ik met een schandaalboek zou komen, en dat is het helemaal niet. Misschien was hij daarom teleurgesteld.”

“Kijk, als een heel belangrijk iemand zoiets zegt, André van Duin bijvoorbeeld, dan zou ik dat vreselijk vinden. Maar als Rob het zegt, denk ik: prima. Eigenlijk is hij altijd zo negatief, over alles. Ik ben verre van een zielige man, zoals hij mij noemde. Ik ben zeer gelukkig en heb een prachtige carrière gehad. Ik zit bepaald niet huilend thuis hoor, haha.”

Lulletje

Heeft Henny nog iets anders te zeggen over Rob? “Hij roept wel van alles, maar het is een beetje het lulletje van Boulevard. Dat merk ik aan alle kanten.”

Treurig eigenlijk hoe iemand zijn eigen staat van dienst zo kan besmeuren.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u team-Henny of team-Rob?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen