SBS 6 knipt ongepaste grap Johan Derksen uit De Oranjezomer

SBS 6 heeft een ongepaste grap van Johan Derksen uit het programma De Oranjezomer geknipt. De eindredactie durfde het niet aan, omdat het wel héél ordinair was. “Het was een klein grapje.”

Johan Derksen en Hélène Hendriks © SBS 6

De Oranjezomer is de zomerse talkshow van de mannen van VI, die wordt uitgezonden vanuit de tuin van Slot Zeist. Voor de grap staan in het kasteel een aantal posters opgesteld, waarop de VI-kopstukken worden afgebeeld als kasteelheren. Of in het geval van Hélène Hendriks als kasteelvrouw.

Foute grap

Op vooraf opgenomen beelden was in de Oranjezomer van gisteren te zien hoe Johan Derksen afloopt op de poster van Wilfred Genee. Vervolgens verkoopt hij de printversie van zijn collega een vuistslag.

Johan staat ook voor de poster van Hélène, maar doet daar niets mee. Althans: dat was niet te zien in de uitzending op televisie. “Ik deed ook een leuke grap bij Hélène, maar die durft de eindredacteur niet uit te zenden. Ik denk dat Arie Boomsma het seksistisch vindt”, aldus de voetbalkenner.

Likken aan Hélène

Jan Boskamp: “Wat deed je? Zat je ergens aan?”

Johan: “Een klein grapje.”

Wilfred: “Ik kan het me zo voorstellen. Wat denk je nou dat ‘ie gedaan heeft? Het is heel ordinair geweest. Het is echt heel ordinair geweest.”

René van der Gijp: “Waarschijnlijk heeft ‘ie ergens een likje aan gegeven.”

Viespeuk

Wilfred lachend: “Ja, dat denk ik wel. Dat vermoeden heb ik wel ja.”

René: “Hahahahaha. Viespeuk, hè? Hihoehihihi.”

Johan: “Ja, dat heb ik meegenomen in mijn leven. Ik lik overal aan.”

Wilfred: “Hélène, heb je er iets op te zeggen? Nee, laat ik maar gelijk doorgaan met Thomas van Groningen. Die zit naast je.”

Fragment

Het bewuste fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

SBS 6 censureert ongepaste grap Johan Derksen. Jammer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen