Maxime Meiland boos op KLM: ‘Ze vliegen rond met mijn iPhone!’

SBS 6-ster Maxime Meiland is behoorlijk pissig op de KLM. Ze heeft haar telefoon in het vliegtuig laten liggen en nu reist de luchtvaartmaatschappij heel Europa rond met háár iPhone.

Maxime Meiland © SBS 6

Maxime Meiland is even lekker op vakantie, maar die vakantie is héél slecht begonnen. Ze kwam er via Find My iPhone namelijk al snel achter dat ze haar telefoon in het vliegtuig heeft laten liggen. Daarop begon de Meiland-telg direct te bellen met KLM, maar die hadden kennelijk niet door dat er een BN’er aan de lijn hing.

Maxime zet KLM onder druk

De reactie van KLM is namelijk vrij laks, onthult Maxime. “Wij zijn heerlijk op vakantie maar door de drukte vergeet je wel eens wat. Dit keer vergat ik mijn telefoon in het vliegtuig… Hij heeft al reisjes gemaakt van Polen tot Lyon, want KLM wil hem helaas niet in het vliegtuig zoeken.”

Nu vliegt de luchtvaartmaatschappij dus heel Europa rond met de iPhone van Maxime en daar is ze niet blij mee. Door nu de media-aandacht op te zoeken, hoopt ze extra druk uit te oefenen op KLM.

‘Mij niet bellen!’

Waarom KLM niet adequaat reageert op het verzoek van Maxima, is onduidelijk. Het kan zijn dat ze tijdens de vlucht divagedrag heeft vertoond. BN’ers met sterallures worden volgens weekblad Story namelijk keihard afgestraft door stewardessen van KLM.

Al met al gaat de favoriete lijfspreuk van de Meilandjes meer dan ooit op voor de tv-familie: “Mij niet bellen!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat KLM adequater moet reageren op verzoeken van BN'ers?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen