Lil’ Kleine is er klaar mee: negatieve Instagram-reacties niet meer welkom

Lil’ Kleine is helemaal klaar met de stortvloed aan negatieve reacties die hij krijgt op Instagram. Hij laat ze daarom ineens slagvaardig verwijderen, vaak slechts een paar minuten na plaatsing.

Jaimie Vaes en Lil' Kleine © Instagram

Het imago van Lil’ Kleine is behoorlijk gekeerd sinds de vermeende mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes en de onthullingen over zijn gierige gedrag. Waar de doelgroep van Lil’ Kleine hem aanvankelijk vooral een stoere rapper vond, zien velen hem nu ook als een vrouwenmepper en een krent.

‘Zorg dat dit je droom is!’

Dat bleek woensdagavond maar weer: Lil’ Kleine plaatste op Instagram een stoer bedoelde foto waarop hij poseert in het Amsterdamse 4-sterrenhotel Jakarta met daarbij de tekst: “Zorg ervoor dat dit je droom is.”

Het leidde tot een stortvloed aan cynische en negatieve reacties. “Mijn droom is niet om me vrouw te slaan”, zei Reggie bijvoorbeeld. En Sam: “Zit er een bloedspetter op het raam?”

Lil’ Kleine besloot een dag later om die Instagram-post maar weer te verwijderen.

Lil’ Kleine verwijdert comments

Inmiddels heeft Lil’ Kleine weer een stoere foto geplaatst: dit keer poseert hij op een jacht. “Ik heb liever dat ze over m’n fiets l°llen, dan dat ze over m’n l°l fietsen”, staat erbij.

Het merkwaardige is dat er dit keer helemáál geen negatieve reacties bij staan. Hoe kan dat?

Shownieuws weet het: “Het lijkt erop dat Lil’ Kleine dit keer maatregelen heeft genomen om het massale uitlachen van de vorige keer te voorkomen. Veel negatieve reacties worden namelijk al binnen enkele minuten gewist, waardoor het nu lijkt alsof er vooral erg positief wordt gereageerd op het bericht.”

Ruzie

De Instagram-pagina van Lil’ Kleine wordt door showmedia nauwlettend in de gaten gehouden, omdat hij en Jaimie Waes hierop bekendmaken wanneer ze weer eens ruzie hebben. Dan ontvolgen ze elkaar namelijk. Dat gebeurde deze week ook op de verjaardag van hun zoontje Lío.

Jaimie zit inmiddels in Nederland, hij nog steeds op Ibiza. “Ze kregen ruzie toen hij in de ochtend terugkwam. Het ging erover dat hij buiten chillt met zijn vrienden en zij binnen moet zitten en Lío moet bezighouden. Ze mocht niet mee varen en er waren ook een paar vriendinnen van haar op Ibiza, waarmee ze niet mocht afspreken”, aldus een insider tegen Juice Channel.

Frietjes

Iemand heeft toen een ticket naar Nederland gebokt voor Jaimie, aldus de insider. “Ze is naar Nederland gekomen met de gedachte van: oké, nu mag jij even de hele tijd met Lío zitten.”

De vader in Lil’ Kleine is echter ver te zoeken. Hij plaatste een filmpje waarop hij allemaal frietjes op zijn 2-jarige peuter gooit. “Ahhh topvader (not). Op het laatst pleurt hij wat patat bij z’n kind op schoot. Welke liefhebbende vader doet dat op die manier? Walgelijke gozer”, aldus de insider.

Instagram

De nieuwste ‘stoere’ post van Lil’ Kleine:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u van deze actie van Lil' Kleine?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen