Rotterdams complex opgelucht: ‘Blij dat André Hazes jr. is geweigerd’

Het complex dat André Hazes jr. weigerde als nieuwe huurder is opgespoord door het AD. Het gaat om het gebouw Plaszicht in de Rotterdamse wijk Hillegersberg. “Ik ben blij dat hij hier niet komt wonen.”

André Hazes jr. © Instagram

André Hazes jr. is de afgelopen maanden naarstig op zoek geweest naar een appartement waar hij kan samenwonen met zijn nieuwste vriendin Sarah van Soelen. Hij heeft recentelijk voor 800.000 euro dit appartement gekocht (50/50 met zijn nieuwe schoonvader), maar aanvankelijk wilde hij dit appartement huren voor 2.950 euro per maand.

‘André is te gehorig’

De volkszanger werd echter keihard geweigerd door de bewonerscommissie, onthulde hij zelf in zijn column. De mensen die André weigerden komen nu aan het woord in het AD. “Het zijn hartstikke gehorige woningen”, zegt een vrouw van middelbare leeftijd bijvoorbeeld in de krant. “Ik ben blij dat die jongen hier niet is komen wonen.”

De eigenaar van het verhuurappartement geeft aan dat de bewoners bezwaar hadden, omdat André ‘nu eenmaal een ander leefritme heeft dan wij’. “Dat is de spijker op de kop. De bewoners zitten niet te wachten op een buurman, die om twee uur ’s nachts na een optreden een biertje met zijn vrienden opentrekt op het balkon.”

‘Hij past hier niet’

Je moet iemand als André niet in een chique en rustig complex neerzetten, legt de verhuurder uit. “Ik kan me goed voorstellen dat André er de pest in heeft. Maar wij kijken altijd naar wie er bij ons vastgoed past. Studentenwoningen in Blijdorp verhuren we ook niet aan senioren.”

Hij blijft bij zijn beslissing. “Zo’n jongen moet lekker in een vrijstaand huis gaan zitten.”

AD

Het AD-artikel ‘In dit complex werd André Hazes geweigerd als buurman: ‘Zitten niet op paparazzi te wachten’’ kunt u hier lezen.

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen