Hilariteit om Lil’ Kleine en Jaimie Vaes, ontvolgen elkaar wéér

Showbizzwatchers beginnen het inmiddels lachwekkend te vinden hoe vaak Lil’ Kleine en Jaimie Vaes elkaar ontvolgen op Instagram als ze weer eens ruzie hebben. “Het wordt nu gewoon komisch.”

Jaimie Vaes en Lil' Kleine © Instagram

Lil’ Kleine en Jaimie Vaes hebben om de haverklap ruzie en als ze bonje hebben, dan ontvolgen ze elkaar op Instagram. Allemaal redelijk kinderachtig, maar daarmee houden ze wel de showmedia aan het werk. Zo kunnen ze namelijk precies bijhouden wanneer de twee weer mot hebben met elkaar. Ook nu liggen ze dus overhoop.

Boksbal Jaimie

Jaimie heeft bovendien een nogal dramatische tekst geplaatst in haar stories: “And once you have given someone all of your love, your tears and your dreams… It’s kind of hard to believe in people again, but none will tell you this: those who hurt you only do it because they’re still searching for something… They want to love you but they don’t understand how to love themselves.”

Het zal wel weer één of andere hint zijn, maar niemand neemt Jaimie nog serieus sinds ze weer terugkeerde in de armen van Lil’ Kleine nadat hij haar naar verluidt heeft gebruikt als boksbal.

‘Het wordt gewoon komisch’

De bekende showbizzwatcher FawryNotSawry van RUMAG TV vindt het lachwekkend hoe vaak Jaimie en Lil’ Kleine elkaar ontvolgen. “Het wordt nu gewoon komisch 😂. Stel je voor dat ik René zou moeten ontvolgen elke keer als wij een heftige ruzie/discussie hebben dan zou ik geen duim meer over hebben joh 😂😂.”

Hij begrijpt niet dat Jaimie op deze manier handelt. “Kijk, dat híj zo kinderachtig is, daar kan ik mij zeker in vinden. Maar Jaimie is hier toch veel te volwassen voor?”

“Ach, dan heeft André weer een dagje rust vandaag…”

‘Morgen weer samen!’

De volgers van showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer zijn ook behoorlijk sceptisch. Zij legt haar volgers de volgende keuze voor: ‘Dit keer is het over’ of ‘Morgen weer samen’. Bijna acht op de tien stemmers gaat voor de laatste optie.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen