BN’ers opgepast: KLM-stewardessen klikken massaal bij weekblad Story

BN’ers die op reis gaan met KLM moeten op hun tellen passen. Er zijn ‘héél veel’ stewardessen van de luchtvaartmaatschappij die uit de school klappen bij Story, zegt hoofdredacteur Guido den Aantrekker.

Guido den Aantrekker en KLM © William Rutten, KLM

KLM-stewardessen die doodziek worden van BN’ers aan boord klappen volgens Guido den Aantrekker massaal uit de school. Hetzelfde geldt voor ondersteunend personeel in de showbizz. Als hen het gedrag van de sterren niet aanstaat, dan trekken ze direct aan de bel bij zijn entertainmentblad Story.

Arrogante BN’ers

Hoe zit het precies? Guido legt het uit op Radio Veronica. “Er zijn natuurlijk bepaalde beroepsgroepen in de showbizz, mensen die diensten uitoefenen die facilitair zijn – dat kunnen visagisten zijn of portiers – die vaak een beetje worden afgesnauwd door bekende Nederlanders, die dan arrogant zijn. Dat slaat helemaal nergens op.”

Daar zijn de Hilversumse lakeien niet van gediend. “Dus zij denken dan: weet je, ik pak jou wel een keertje terug als ik eens wat hoor. En die mensen zien en horen alles. Zo heb je een heel netwerk aan mensen.”

KLM klikt bij Story

Waar werken de mensen die in dat Story-netwerk zitten? “Dat kan in hotels zijn, maar er zijn ook héél veel KLM-stewardessen die natuurlijk de hotline weten te vinden.”

Radiopresentator Tim Klijn reageert verbaasd op de onthulling over de klikkende KLM’ers. “Die zijn dus lekker discreet allemaal.”

Nou, niet dus. Guido: “We hadden toen ook dat verhaal over Katja Schuurman die zich behoorlijk misdragen had, to put it mildly. Die KLM voelde zich zo zwaar genaaid door haar, dus die hingen voortdurend aan de lijn.”

Gewetenloos

Tim heeft toch een beetje zijn twijfels bij de werkwijze van de Story. Hij vraagt Guido of hij soms niet vindt dat bepaalde dingen te ver gaan. “Dat denk ik niet snel”, zegt Guido daarop.

De radio-dj: “Vind je het wel eens lastig? Slaap je er wel eens slecht van? Ben je gewetenloos? Je maakt soms echt hele levens kapot.”

Guido: “Hou toch op, Tim. Wat is dit voor old school BN’er-gehuil?”

‘Hou l*l in je broek!’

Guido heeft helemaal geen moeite met mensen die BN’ers verklikken. “Dat doen die mensen toch gewoon zelf? Het is hetzelfde als een BN’er vreemdgaat. Ga naar het Van der Valk in Breukelen. Als je daar een middagje gaat posten, heb je een heerlijke middag. Of naar de Witte Bergen.”

“Dan zeggen mensen: ‘We zijn gefotografeerd door zo’n blad.’ Ja, maar: hou je l*l in je broek en ga ergens heen waar we niet kunnen komen! Dat doen ze toch zelf die mensen?”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen