Angela de Jong terug als Humberto-killer: ‘Ik moet ervan braken!’

Angela de Jong is terug als de meedogenloze Humberto-killer. Het lijkt erop dat de AD-opiniediva op een missie is om Humberto Tan voor de tweede keer van het scherm te laten verdwijnen.

Humberto Tan en Angela de Jong © Humberto, Op1

Het was Angela de Jong die er in 2018 met een serie pittige columns aan bijdroeg dat Humberto Tan moest stoppen met zijn dagelijkse talkshow RTL Late Night. Nu, drie jaar later, is de presentator weer terug op de late avond van RTL 4, maar hij weet Angela niet te overtuigen. Sterker nog: de Humberto-killer in Angela komt weer los.

Duim omlaag

Angela beloofde afgelopen december nog om de nieuwe talkshow van Humberto een eerlijke kans te geven. “Ik ga hem gewoon op zijn merites beoordelen. We zijn een aantal jaar verder, we weten allemaal wat zijn imago was en wat het nu is en als hij daarnaar handelt, zal ik daar niet over zeuren.”

Inmiddels is Angela tóch weer aan het klagen. Het was vorige week, in de tweede uitzendweek van de dagelijkse Humberto, voor het eerst raak. Angela gaf Humberto toen een duim omlaag. “Ik vind het inhoudelijk niet zo. Ik blijf het hebben dat ik bij Humberto gewoon door enorm veel ego heen moet eerst als ik het zit te kijken”, zei ze.

Angela los op Humberto

En nu, op deze druilerige vrijdagmiddag, gaat Angela voor het eerst weer ouderwets los op Humberto. “Ik kreeg gisteren braakneigingen van dat aanstellerige gedoe in Humberto over het Italiaanse volkslied, waaraan Humberto zelf natuurlijk weer volop meedeed”, sneert ze in haar beruchte AD-column.

En vervolgens slaat ze de RTL-ster weer eens knock-out: “Pfff, wat een ego heeft die man, er is soms niet doorheen te komen als kijker.”

Slecht nieuws

Angela die na drie weken al moet ‘braken’ van ‘egotripper’ Humberto… Dit is slecht nieuws voor de presentator. Krijgt hij Angela ooit nog mee of staat hem een nieuwe afbraakpoging te wachten?

Eén ding is zeker: Humberto zal Angela nóóit aan zijn tafel uitnodigen, helemaal niet omdat hij haar ook nog eens een racist vindt. “Het is een van de weinige BN’ers die ik nog nooit gezien heb”, verklapte ze eerder.

Fragment

Het bewuste fragment over het Italiaanse volkslied:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Angela de Jong lijkt op een missie om Humberto Tan voor de tweede keer van het scherm te krijgen. Goed idee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen