Humberto Tan krijgt duim omlaag van Angela de Jong: ‘Enorm ego’

Angela de Jong is geen fan van de nieuwe dagelijkse talkshow van Humberto Tan, die momenteel aan zijn tweede uitzendweek bezig is. De presentator heeft een enorm ego, vindt de opiniediva van het AD.

Angela de Jong en Humberto Tan © Op1, William Rutten

Drie jaar na het floppen van RTL Late Night is Humberto Tan weer terug met een dagelijkse talkshow op de late avond van RTL 4. Hij begon vorige week heel aardig, maar momenteel scoort hij tegenover het voetbal niet echt overtuigend. Angela de Jong helpt Humberto’s kijkcijfers ook niet omhoog, want zij is niet zo’n fan, zegt ze in de AD Mediapodcast.

‘Enorm veel ego’

Angela is geen vaste kijker van Humberto. Ze is er niet zo’n fan van. “Ik moet zeggen dat ik het zelf niet zo weet. Ik vind het inhoudelijk niet zo. Ik blijf het hebben dat ik bij Humberto gewoon door enorm veel ego heen moet eerst als ik het zit te kijken en dan naar de onderwerpen toe ga. Daar vond ik het nog net niet bijzonder genoeg voor.”

Het stoort Angela bovendien dat er wel héél veel sport in Humberto zit. Juist voor een programma dat een alternatief moet bieden voor het EK Voetbal, vindt ze dat niet zo handig. “Er moet wel heel geforceerd elke keer sport in, terwijl ik dat als kijker nou niet altijd even boeiend vind.”

Dirk Kuyt

De AD-opiniediva stoort zich met name aan Humberto’s vaste gast Dirk Kuyt, die echt om de haverklap aan tafel zit. Plotseling is hij ineens een talkshowpersoonlijkheid geworden. “Ik heb hem geloof ik al 25 keer gezien de afgelopen weken”, klaagt Angela.

“Ik snap dat programma’s altijd graag een vast iemand hebben, maar op een gegeven moment denk je als kijker ook wel: nu weet ik het wel. Dat geldt voor iedereen.”

Podcast

De AD Mediapodcast waarin Angela bovenstaande uitspraken doet, kunt u beluisteren via Spotify:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u team-Angela of team-Humberto?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen