Videoland-ster Tony Junior flink onder vuur: ‘Wat een enorme kwal’

Tony Junior, dé grote ster van de Videoland-hit De Bachelor, ligt enorm onder vuur. Hij wordt verdacht van het liegen over zijn relatiestatus toen hij gevraagd werd voor de populaire datingshow.

Yvonne Coldeweijer en Tony Junior © YouTube, Tom Cornelissen

Het is op dit moment het belangrijkste gezicht van Videoland: Tony Junior. Er wordt vol ingezet op het programma De Bachelor, waarin de ex van Maan op zoek gaat naar een nieuwe vriendin. Gisteren lekte via de goed geïnformeerde showbizzkanalen Juice Channel en Life of Yvonne uit dat hij vlak voor de opnames nog aan het daten was.

‘Team Irene!’

Tony zou voor deze show zijn maandenlange date Irene Hin aan de kant hebben geschoven. Haar beste vriendin plaagt Tony nu continu door onder zijn Instagram-foto’s teksten als ‘Team Irene!’ te posten. Zelf ontkent Tony het in alle toonaarden, onder meer bij Shownieuws, maar volgens showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer is het een leugenaar.

Yvonne, de Albert Verlinde van de moderne tijd, vindt het misselijk. “Tony kreeg een aanvraag voor het programma De Bachelor. ‘Hey Tony, ben je single?’ Hij heeft ja gezegd en hij heeft de fame verkozen boven deze meid. Mensen zijn zo gierig voor fame. Ik sta eigenlijk nergens meer van te kijken.”

‘Tony is heel erg fake’

Je kunt het bij types als Tony gewoon aan zien komen, meent Yvonne. “Hadden we nu echt verwacht dat hij zou zeggen: ‘Nee, dankjewel voor deze ontzettend grote kans, waarmee ik ontzettend veel publiciteit ga halen, maar ik heb het al leuk met een meid.’ Nee! Hij zei: ‘Ik ben niet voor niets een BN’er! Integriteit? Never heard of it!'”

Tony valt enorm door de mand, vindt ze. “Ik vind Tony nu heel erg fake. Ik denk dat ik dat al vond. Dit verbaast me dus eigenlijk niet echt zo.”

Babywens

Hoe zit het nu precies? De verliefdheid was volgens Yvonne zó hevig dat er zelfs al een babywens was: “De twee zijn vanaf december 2020 drieënhalve maand samen geweest: hevig verliefd, match made in heaven en ze dachten zelfs al aan kindjes en verwijderen spiraal!”

“Toen het aanbod van De Bachelor op zijn pad kwam heeft Irene hem duidelijk gemaakt dat als hij het programma wilde doen, dat het dan definitief over zou zijn tussen hen. Hij heeft de keuze gemaakt. Hij heeft de fame verkozen boven hun relatie, ook al was Irene zijn droomvrouw.”

‘Wat een kwal!’

Yvonne vindt het heel erg fout. “What the f*ck! Wat een vuile kwal! Wat een kwal ben je zeg! Jezus! Oh, waar gaat het heen met de wereld? Nee, dit is niet de wereld, dit zijn BN’ers! Oh wat erg!”

Zelf ontkent Tony dus. “Dat zou ik ook zeggen. Waarschijnlijk staat er ook een boete op anders. Hij liegt. Ik krijg 100.000 keer binnen dat hij liegt.”

Fragment

Yvonne over Tony:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen