Halfjaar na trappenhuisgate: zo gaat het nu tussen Albert en Connie

Het is alweer bijna een halfjaar na trappenhuisgate, de rel die ontstond toen Albert Verlinde dreigde om zijn buurvrouw Connie Witteman door het trappenhuis te trekken. Hoe gaat het nu met hen?

Albert Verlinde en Connie Breukhoven Foto: Shownieuws

Het was begin november echt hommeles in één van de duurste appartementencomplexen van de hoofdstad. Connie deelde een sneer uit aan Alberts politieke voorbeeld Mark Rutte en dat kwam haar op een bedreiging te staan. “Ik was niet thuis gelukkig, want ik had haar echt door het trappenhuis getrokken”, schreeuwde Albert op televisie.

Hoe gaat het nu?

Connie was echt he-le-maal van het padje af. Ze durfde nauwelijks meer haar appartement meer uit, uit vrees dat haar boze buurman Albert ineens zou opduiken. Het waren een paar turbulente dagen, waarbij Connie zich schichtig door de openbare ruimtes van het complex aan de P.C. Hooftstraat bewoog. Uiteindelijk zei Albert sorry tegen Connie.

Aangezien Connie op een gegeven moment zelfs dreigde met aangifte, leek het echt nóóit meer goed te komen. Hoe gaat het nu tussen de twee steenrijke buren? Prima, zegt Albert. Er is geen sprake van een stille oorlog. “Nee hoor, we zien elkaar regelmatig”, zegt hij in de podcast van Yves Gijrath.

Spanning in het trapportaal

Albert deed zijn uitspraken in the heat of the moment. “Het was een onbewaakt moment en ik gebruikte een iets hardere term dan ik normaal gebruik. Waarom ik ook zó snel sorry zei, is omdat ik hier in een complex woon waar meer mensen wonen. Niemand zit te wachten op spanning in het trappenhuis, dus dat hebben we uitgesproken.”

Er is geen sprake meer van kinnesinne tussen de twee BN’ers. “Het is weer helemaal goed.” Kussen ze elkaar ook weer? “Nou, kussen mag niet.”

Niet op Instagram

Heel vaak komt Albert haar niet tegen, aangezien Connie zes uur per dag bezig is met het beantwoorden van berichtjes op Instagram.

Zelf zit Albert niet op Clubhouse of ‘Insta’. “Allebei niet. Ik merk dat ik toch redelijk bij Facebook ben blijven hangen. Iedereen zegt: ‘Je moet Twitter doen’, maar als je het nou hebt over impulsen… Tjonge-jonge. Ik ben er gewoon niet zo van, merk ik.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie zou u het liefst door het trappenhuis trekken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen