Burenoorlog: Albert Verlinde wil Connie Witteman door trappenhuis trekken

Albert Verlinde heeft zich in Shownieuws heel bruut uitgelaten over Connie Witteman, zijn directe buurvrouw in de peperdure P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Hij heeft de neiging om haar door het trappenhuis heen te trekken, zei hij gisteren op SBS 6.

Albert Verlinde en Connie Witteman Foto: Shownieuws

Granfluencer Connie Witteman vindt het – net als Britt Dekker – belachelijk dat vakantiereizen naar de Caribische eilanden van ons koninkrijk min of meer worden aangemoedigd door onze overheid. “Er is natuurlijk een enorme hausse naar tickets voor Curaçao en Bonaire, maar hoe dan? Daar is de horeca wel open en hoef je denk ik geen mondkapjes op.”

Connie deelde daarbij een behoorlijke sneer uit aan minister-president Mark Rutte, terwijl Albert juist een aanhanger is van zijn VVD. “Daar vieren ze met z’n allen vakantie en wij zitten hier eigenlijk netjes binnen. Ik vind het een heel onverantwoordelijk iets wat hier neer wordt gelegd. Rutte, je zit nu echt te kutten.”

‘Ik sleur haar door het trappenhuis!’

Shownieuws zond de beelden uit en direct daarna mocht Albert Verlinde zijn mening geven. Hij was echt helemaal pissig. “Ze is jouw buurvrouw, heb je haar al moeten kalmeren?”, vroeg presentatrice Airen Mylene aan hem.

Albert daarop in zeer heftige bewoordingen: “Ik was niet thuis gelukkig, want ik had haar echt door het trappenhuis getrokken. Ik vind dit zo: waarom dóe je dit nou? Wat heeft dit nou voor zin? Het is toch niet Rutte die zegt dat dit kan? Er zit een heel team achter van mensen.”

Collega Bart Ettekoven verbaasde zich over de felheid van Albert. “Jawel, maar Rutte brengt de boodschap dat we met z’n allen wel gewoon naar Curaçao en de eilanden mogen.”

Albert: “En daar op het eiland is iedereen bezig om het allemaal in goede banen te leiden en te doen. Iedereen is alleen maar bezig om afstand te houden en die hotels zitten voor eenderde vol. Dan denk ik: waarom doe je dat?”

Bart: “Die mensen gaan wel in afgeladen Boeings die kant op, hè?”

Connie is in shock

Ze kwamen er in de studio niet uit met elkaar en Connie zat zich thuis te verbijten. Ze plaatste na de uitzending een boos bericht op Instagram. “Albert… Sorry? Heeft alleen de pers vrijheid van meningsuiting?”

Connie is echt helemaal in shock. “IK BEN IN SHOCK… omdat Albert Verlinde gisteravond bij het late Shownieuws bekend maakte, dat ‘als hij mij tegenkomt’ (hij woont naast mij) HIJ MIJ DOOR HET TRAPPENHUIS ZAL TREKKEN… omdat hij het er niet mee eens is wat ik vandaag op mijn insta heb gezegd…”

“Sorry, maar ondanks dat Albert Verlinde mij door het trappenhuis wil trekken… begrijp ik het nog steeds niet!! GRENZEN DICHT!!!”

Het is lang niet de eerste keer dat Connie over de zeik is door Shownieuws. Ze haalde recentelijk ook al keihard uit naar Bart Ettekoven en Guido den Aantrekker.

De uitzendingen van Shownieuws kunt u bekijken op KIJK.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen