‘Agressieve Albert Verlinde drukt ’s nachts op deurbel Connie’

Connie Witteman zet haar aangifte tegen buurman Albert Verlinde door na zijn trappenhuisdreigement. Hij heeft al eerder agressief verdrag vertoond en bovendien drukte hij maandagnacht op haar deurbel, beweert ze.

Albert Verlinde en Connie Breukhoven Foto: Shownieuws

De advocaat van Connie, mr. Anis Boumanjal, staat vandaag met een groot interview in De Telegraaf. Hij begrijpt de angst van zijn cliënte goed. “Connie heeft veel angstige momenten meegemaakt in het recente verleden. En dan is er nog een voorgeschiedenis met Albert, waar er mogelijk eerder agressief gedrag is geweest”, aldus de strafpleiter.

Belletjelel

Welk agressief gedrag heeft Albert Verlinde dan vertoond? “De details laat ik nu voor wat ze zijn, daar deze in een aangifte thuis horen. En er is in en rond haar appartement nog veel meer voorgevallen, dan weer niet met deze buurman, maar waardoor mijn cliënte wel als vrouw in angst leeft.”

In de nacht van zondag op maandag, na de late uitzending van Shownieuws waarin Albert zijn trappenhuisdreigement deed, zou Albert belletjelel hebben gedaan bij Connie. “Er werd middenin de nacht bij haar bij de binnendeur aangebeld”, aldus de advocaat in De Telegraaf. De krant spreekt zelfs van ‘op haar voordeur bonzen’.

Het belletjelel-moment zou om 00.45 uur hebben plaatsgevonden. De angst van Connie is volgens advocaat Anis helemaal niet overdreven. “Je weet nooit wanneer hufterigheid ophoudt en strafbaarheid begint.”

Albert bij Beau

Bijna een etmaal na zijn uitspraken in Shownieuws, zat Albert gisterenavond in de talkshow Beau. Hij vindt dat zijn uitspraken te veel zijn opgeblazen. “Je ziet mijn blik erbij, natuurlijk is dat geen lijfelijk geweld, snap je? Ik wil dat natuurlijk helemaal niet.”

Albert heeft het naar eigen zeggen direct proberen te sussen. “Ze heeft het heel serieus opgepakt en dat was gisteren meteen na de uitzending duidelijk. Toen heb ik ook meteen gebeld en geprobeerd om contact met haar te krijgen, over dat dit niet de bedoeling is.”

Beau: “Ze woont toch bij jou in huis? Dan kun je toch even aankloppen?”

Albert: “Ja, nou ja, ik heb berichten gestuurd, maar blijkbaar wil ze dat niet. Dat geeft helemaal niet, snap je? We kijken wat er gebeurt en die kop koffie die staat, als ze wil.”

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen