Najib Amhali zegt sorry tegen Linda de Mol: ‘Grote bos bloemen’

Najib Amhali heeft zijn nederige excuses aangeboden aan Linda de Mol, omdat hij haar in 2017 flink in de problemen bracht. De komediant kwam toen anderhalf uur te laat bij Linda’s Zomerweek.

Saskia Noort en Najib Amhali © RTL

Het hele productieteam, de mensen in het publiek, medegast Saskia Noort en tv-koningin Linda de Mol hadden even geen idee of de opnames überhaupt door konden gaan. Pas na anderhalf uur kwam Najib aansukkelen en dat is natuurlijk een regelrechte schande. Het had te maken met zijn ernstige drugsverslaving.

Bloemen voor Linda

Najib vindt het goed om sorry te zeggen tegen mensen die slachtoffer zijn geweest van zijn verslaving. “Als ik aan het twaalfstappenplan van Cocaine Anonymous ga beginnen, moet je iedereen die je pijn hebt gedaan of hebt benadeeld een brief schrijven. Ik heb Linda de Mol ook al eens uitleg gegeven”, vertelt hij in de Weekend.

Waarom deed hij dat? “Omdat ik een paar jaar geleden bij Linda’s Zomerweek anderhalf uur te laat aankwam. Ik zat destijds in een gekke periode, dus toen ik haar weer zag, heb ik mijn excuses aangeboden en een grote bos bloemen in haar kleedkamer laten zetten. Dat kon ze waarderen.”

Wendy krijgt ook excuses

Heeft Wendy van Dijk ook al eens excuses ontvangen van Najib? Hij verscheen ooit volledig high in haar toenmalige programma Wie Ben Ik. “Nee, maar misschien ga ik dat nog wel doen.”

Inmiddels is hij alweer drie jaar clean. Gaat hij een Gordontje doen of houdt hij het vol? “Nee, ik heb er geen behoefte aan en mis het ook niet. Dat wil niet zeggen dat ik er niet soms aan denk. Maar als je eenmaal die goot hebt gezien, wil je daar niet meer in terug.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u Najib Amhali graag in een eigen tv-show op televisie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen