Hans Klok wil als BN’er meedraaien op Insta: ‘Dodelijk vermoeiend’

Nu Hans Klok een tv-carrière ambieert, probeert hij net als andere BN’ers intensief mee te draaien op Instagram. Het valt hem echter niet mee. “Dodelijk vermoeiend”, vindt hij het.

Hans Klok © Instagram

Hans Klok heeft op dit moment bijna 14.000 volgers op Instagram, terwijl zijn goede vriend Gerard Joling er bijna 370.000 heeft. Het wil dus nog niet echt vlotten, ondanks dat hij sinds kort serieuze pogingen onderneemt om zichtbaarder te worden op social media. Dat hoort er tegenwoordig bij als BN’er, zegt hij.

Hans slaat plank mis

Het valt Hans echter niet mee, vertelt hij aan het AD. “Als artiest kun je je via social media profileren, maar ik vind het dodelijk vermoeiend, elke dag zo’n filmpje plaatsen. Ik denk altijd dat ik de plank een beetje missla. Mijn hele generatie, iedereen van 50 plus, begrijpt het nét niet.”

Gelukkig helpt zijn toyboy een handje. “Mijn vriend is een stuk jonger en die helpt me. Vroeger werd je gevraagd voor een commercial omdat je bekend was, tegenwoordig kijken ze hoeveel volgers je hebt. Ik krijg zo Carré vol, maar ik heb een zielig aantal volgers.”

Schermtijd

Een bijkomend nadeel van dat hele social media is dat Hans nu hele dagdelen naar zijn telefoon zit te turen. “Vier uur schermtijd had ik een keer, daar schrok ik wel van. Ik probeer het te beperken.”

Zelf is Hans nog het meest van offline. “Ik ga voor mijn ontspanning ook graag naar de kroeg, onzinverhalen aanhoren vind ik soms heel lekker.”

Insta-Hans

Hans op Instagram:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Kunnen BN'ers anno 2021 nog zonder Instagram?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen