Gordon blijft erbij: ‘Geen drugs gedeald op verjaardag Linda de Mol’

Gordon ontkent zeven jaar na dato nogmaals dat hij cocaïne zou hebben uitgedeeld op het vijftigste verjaardagsfeest van Linda de Mol in 2014. Het is absolute onzin, zegt hij in zijn podcast.

Gordon Beeld: Tijd voor MAX

De schrik van Hilversum Jan Roos riep in 2014 dat Gordon openlijk cocaïne zou hebben gesnoven op het feest van Linda, hij andere gasten daarmee lastigviel en vervolgens zou zijn weggestuurd. Gordon reageerde destijds met stomheid geslagen en overwoog zelfs een rechtszaak tegen de opiniemaker.

Gordon vs Jan

De juridische dreigementen maakten weinig indruk op Jan, want hij herhaalde het gerucht vorig jaar en onthulde pas nog de bron die hem dat toentertijd had ingefluisterd: zijn nicht Saskia Noort. De schrijfster, waarmee Jan volledig overhoop ligt, was destijds ook aanwezig op Linda’s verjaardag.

Gordon komt er nu op terug in de nieuwste aflevering van zijn GorDonDiablo Show. “Waar haalt hij het toch vandaan joh? Hij heeft me ook ooit beschuldigd dat ik coke heb staan dealen op het feestje van Linda de Mol.”

Saskia Noort

Wat vindt Gordon van Saskia Noort, de bron van het verhaal? “Als er iemand aan de coke zit is het Saskia Noort wel met ehhh… Hoe heet die andere schrijver? Van Komt Een Vrouw Bij De Dokter? Hoe heet-ie nou? Kluun.”

Podcast-gast Dennis Schouten tegen Gordon: “Of heb je ook aan haar uitgedeeld?”

Gordon: “Nee.”

Dennis: “Maar het klopt dus niet? Je hebt geen coke uitgedeeld?”

Gordon: “Nee, wat denk je nou zelf schat?”

Drie rellen

Dennis: “Ik weet het niet. Jan is er heilig van overtuigd.”

Gordon: “Was hij erbij?”

Dennis: “Nee, dat hoorde hij van zijn nicht.”

Evert Santegoeds gisterenavond in Shownieuws: “Er wordt weer genoeg aan namedropping gedaan om drie rellen verder te zijn binnen nu en twee weken, dus we zien wel weer hoe zich dat gaat ontwikkelen.”

Reactie Linda

Linda de Mol heeft in het openbaar nooit op deze beschuldigingen aan het adres van Gordon gereageerd. Zelf zei Gordon in 2014: “Ze was natuurlijk net zo verbaasd als ik en zei tegen me: ’Trek het je niet aan, het is toch niet waar. Laat het van je afglijden.’ Hartstikke lief van haar natuurlijk en ik weet dat Linda daarin helemaal gelijk heeft.”

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen