Rob Kemps wordt SBS 6-ster, tekent voor drie jaar bij John de Mol

Rob Kemps wordt een SBS 6-ster. Hij houdt een driejarig contract bij het mediabedrijf van John de Mol over aan zijn succesvolle optredens in De Slimste Mens en Matthijs Gaat Door.

Marco Louwerens en Rob Kemps © William Rutten

Het contract biedt Rob de mogelijkheid ‘om zijn talenten de komende jaren breed aan te wenden en verder te ontwikkelen’. “Hij zal vooral actief zijn voor SBS6, onder meer als presentator en mede-ontwikkelaar van programma’s”, zo laat Talpa weten.

Formidabel

Het is in tijden van corona een uitgelezen kans voor Rob, omdat hij zichzelf op deze manier voorziet van een vast inkomen. ”Mijn gevoel bij Talpa Network was vanaf de eerste minuut formidabel. Ik zie deze stap als een unieke kans om mijn talenten in televisieland te gaan ontplooien bij deze geweldige club.”

Hij vervolgt: “Het uitgesproken vertrouwen en enthousiasme om samen iets te gaan maken hebben mij over de streep getrokken. Ik kijk oprecht enorm uit naar dit geweldige avontuur.”

Ongelofelijk blij

Rob is een geliefde artiest, dus Talpa’s tv-directeur Marco Louwerens is erg blij met zijn komst. “Ik ben ongelofelijk blij dat Rob voor ons gekozen heeft. Ik heb hem de afgelopen periode leren kennen als een ontzettend fijn, authentiek en creatief mens, die altijd volledig zichzelf is. Regelmatig weet hij Nederland enorm te verrassen met een nieuw talent dat hij in zich blijkt te hebben.”

“Ik denk dat Rob – misschien wel de leukste slimste mens ooit – de slogan van SBS6 ‘thuis in elke straat’ als geen ander waarmaakt. Ik ben verheugd en dankbaar dat we Rob bij Talpa Network mogen verwelkomen. We willen hem de komende jaren alle ruimte bieden om zijn talenten aan te wenden en samen mooie en leuke tv-projecten te ontwikkelen.”

Matthijs

De voorgenomen tv-samenwerking met Matthijs van Nieuwkerk lijkt hiermee van de baan. De presentator stelde Rob in Matthijs Gaat Door voor om een tv-reeks in Frankrijk op te nemen over chansonniers.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen