Streep door eerste tv-optreden Johnny de Mol sinds Shima Kaes-rel

Een geluk bij een ongeluk voor Johnny de Mol. De presentator is getroffen door het coronavirus en kan daarom morgen niet live op televisie verschijnen. Dat heeft omroep KRO-NCRV laten weten.

Johnny de Mol © KRO-NCRV

Johnny de Mol ligt al een maand onder vuur omdat zijn ex-vriendin Shima Kaes hem beschuldigt van ernstige mishandeling en zelfs poging tot doodslag. Deze week lekte de geluidsopname uit van het telefoongesprek waarin Johnny de mishandeling van Shima lijkt toe te geven. Het was een buitengewoon onhandig moment voor Johnny én KRO-NCRV.

Johnny niet als kerstverteller

De KRO-NCRV komt morgen, live op kerstavond, namelijk met een speciaal kerstprogramma en Johnny zou hierin optreden als verteller van het kerstverhaal. De omroep zal er ongetwijfeld een beetje mee in de maag hebben gezeten dat hiervoor uitgerekend de meest controversiële BN’er van dit moment was gestrikt. Toch liet de omroep hem niet vallen.

Ook voor Johnny zou het een buitengewoon ongemakkelijk tv-optreden worden: hij zou morgen álle ogen op zich gericht krijgen vanwege de actuele ontwikkelingen rondom zijn persoon. Zowel KRO-NCRV als Johnny worden nu gered: het optreden gaat niet door, omdat Johnny het coronavirus heeft.

Corona

Nu Johnny positief getest is op het coronavirus, wordt hij vervangen door de brandschone Joris Linssen. “Helaas zorgt deze coronatijd ervoor dat we soms met onverwachte ontwikkelingen worden geconfronteerd”, reageert hij bij NU.nl.

“Nu Johnny de Mol geveld is door corona vertel ik u mijn alternatieve versie van het kerstverhaal, dat misschien wel actueler is dan ooit.”

Het eerstvolgende tv-optreden van Johnny is op oudejaarsavond. Hij is dan te gast in de oudejaarsspecial van Ik Hou Van Holland. Dat programma is recentelijk opgenomen en dus niet live.

Instagram

Johnny heeft zojuist het volgende bericht op Instagram geplaatst:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen