Angela de Jong ontmoet groupie bij De 5 Uur Show: Catherine Keyl

Angela de Jong heeft dinsdagmiddag bij De 5 Uur Show één van haar grootste fans ontmoet: Catherine Keyl. De 74-jarige tv-dino stak in de uitzending behoorlijk de loftrompet over de AD-diva.

Angela de Jong en Catherine Keyl © De 5 Uur Show

Catherine Keyl is helemaal idolaat van Angela de Jong. “Ik wil zo graag iets vragen aan Angela, want ik heb het AD óm Angela de Jong. En om Eus moet ik zeggen. Ja, ik ben een echte fan. Niet om te slijmen, want je weet dat ik daar niet van ben”, merkte de presentatrice op.

Vraag aan Angela

Catherine vroeg vervolgens aan Angela: “Jij moet ongetwijfeld heel lelijke brieven van bekende Nederlanders krijgen, want je kunt mensen wel verschrikkelijk op hun plek zetten. Wat gebeurt er dan? Ik heb het zelf een keer gedaan in een column en daarom vraag ik het aan je. Ik kreeg toen ontzettend op mijn lazer dat ik ex-collega’s niet positief benaderde. Dat werd niet in dank afgenomen, laat ik het zo zeggen.”

Angela daarop: “Je hebt een aantal BN’ers die daar inderdaad altijd op reageren, maar dat doen ze bij voorkeur in de openbaarheid. Het is niet zo dat ze mij dan mailen, dus dan word ik weer gebeld door Boulevard omdat Gordon wat gezegd heeft en of ik daar dan op wil reageren. Ja, weet je, na drie jaar dat ik het nu fulltime doe en behoorlijk wat golven van boosheid heb meegemaakt: het went.”

Angela slaapt prima

Catherine vervolgens: “Je slaapt er niet niet van?”

Angela: “Nee, ik slaap er gewoon prima van. Het hoort er ook bij en ik vind de gekozen bewoordingen niet altijd even aardig, maar het neemt me dan wel weer voor zo iemand in, want hij staat voor de productie en hij staat voor zichzelf. Als je uitdeelt moet je ook kunnen incasseren.”

Saai

De 5 Uur Show was overigens weer vertrouwd saai. Zelfs Angela de Jong had geen enkele sneer meegenomen naar de studio. Het kabbelde maar en het kabbelde maar; precies zoals we De 5 Uur Show kennen. Niet zo gek dus dat er maar 159.000 mensen (6,7 procent) keken. En dan te bedenken dat we in een lockdown zitten.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen