Privé betrapt Kees Tol op Curaçao: ‘Publiceer dit niet aub’

Kees Tol is één van de bekende Nederlanders die zijn vakantie op Curaçao enkele weken geleden koste wat kost uit de media wilde houden. Helaas zwijgt de Privé niet met hem mee.

Kees Tol © Carmen Kemmink

Er was in november grote controverse over mensen die op vakantie gaan naar Curaçao, uit angst dat zij door de minder strenge regels aldaar het coronavirus mee terug nemen. Met name Britt Dekker en Connie Witteman begonnen vakantievierende landgenoten flink te curaçaoshamen; Connie lag door haar anti-Curaçao-standpunt zelfs bijna onderaan de trap van haar appartementencomplex.

BN’ers zwijgen over Curaçao

Voor sterren is de coronacrisis zwaarder dan voor gewone mensen, omdat ze meer dan gemiddeld gewend zijn aan zonvakanties. De BN’ers blijven dus reizen, maar vrezen wel voor imagoschade. Beroemde Curaçao-gangers verzwijgen hun reisjes daarom op social media en verzoeken hun managers om showmedia op afstand te houden.

RTL Boulevard werd door betrapte BN’ers gevraagd om te zwijgen en de openlijke Curaçao-ganger Gerard Joling beloofde andere BN’ers niet te zullen verklikken. Hartstikke lief van Gerard, maar weekblad Privé houdt zich níet aan die Curaçao-code.

Kees op Curaçao

Curaçao staat inmiddels op code oranje, maar een paar weken geleden lagen Kees Tol en zijn coronakilo’s nog lekker te bakken op Mambo Beach, in een strakke neongroene zwembroek, zo is te zien in weekblad Privé.

De Privé had een aantal BN’ers naar het eiland gevlogen om hen daar te interviewen, waaronder Maxime Meiland en Danny Froger. Tussendoor werd dus ook Kees Tol gespot op het eiland.

Kees was niet zo blij toen hij werd aangesproken door de Privé. “Ter plekke doet Kees er een beetje moeilijk over als hij, uitgerekend op het drukke Mambo Beach, wordt gespot”, is te lezen in het weekblad.

‘Kees heeft dit liever niet’

De manager van Kees Tol besloot direct contact op te nemen met Privé en verzocht het blad niet te publiceren over zijn zonnige Curaçao-vakantie. “Kees heeft liever niet dat hier ruchtbaarheid aan wordt gegeven.”

Kennelijk zijn de banden van Kees met Privé-baas Evert Santegoeds nog niet optimaal, want het blad besloot de foto’s keihard te publiceren. U ziet ze terug op pagina 58 van Privé’s editie 49.

Inmiddels is Kees alweer terug in eigen land. Hij zat vorige week in Beau om te praten over het succes van vtwonen.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen