Ook Gerard Joling zwijgt over BN’ers op Curaçao: ‘Ben geen verrader’

Gerard Joling gaat de bekende Nederlanders die momenteel in het geheim vakantie vieren op Curaçao niet verraden. Dat zegt de RTL 4-ster, die kritiek krijgt op zijn overzeese vakantie, op YouTube.

Gerard Joling Beeld: YouTube

Er is momenteel veel kritiek op toeristen die op vakantie gaan naar Curaçao, omdat we in het grijze Nederland in een sobere lockdown zitten en de besmettingen op het tropische eiland oplopen. De boegbeelden van de anti-Curaçao-club zijn Britt Dekker en Connie Witteman. BN’ers op Curaçao durven nu niet meer voor hun vakantie uit te komen.

Sterren duiken onder

RTL Boulevard weet welke sterren er op dit moment op Curaçao vertoeven, maar zij hebben de showrubriek gesmeekt om dit niet naar buiten te brengen. Merkwaardig genoeg gaven de journalisten van Boulevard daar nog gehoor aan ook. Gerard Joling, die wél uitkomt voor zijn Curaçao-trip, wil zijn collega-sterren ook niet verraden.

RTL-ster Gerard: “Voor alle media, de kranten, de bladen, de radio’s en alles wat eromheen hangt: ik ben niet de enige BN’er die hier zit. Er zitten er nog wel een stuk of tien, maar ik ben geen verrader, dus ik zeg er ook niks over. Dat moet iedereen voor zichzelf weten. Het zijn allemaal lieve en hardwerkende mensen, dan mag je er een keer uit, toch?”

Jaloezie

Gerard denkt dat de kritiek ook een beetje gebaseerd is op jaloezie. “Ik heb er heel veel commentaar op gekregen. Ik snap de mensen die denken: moet dat nou? We zitten toch in een soort van lockdown, maar ik ben al zeker zeven of acht keer getest.”

“We gaan hier allemaal heen omdat we negatief zijn en we hebben het reisadvies gekregen van de minister-president Rutte. Ik bedoel: ik kan alleen maar zeggen, geen enkele blaam. Maar dat mensen er moeite mee hebben of jaloers zijn, kan ik ook wel weer begrijpen.”

De vakantievlog van Gerard Joling kunt u bekijken op YouTube.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen