Oudejaarsavond: Matthijs en Linda verpulverd door The Masked Singer?

Kijkcijfergigant The Masked Singer keert vanavond terug op de buis met een oudejaarsspecial. Weet deze show zijn concurrenten Matthijs van Nieuwkerk en Linda de Mol klein te houden op de laatste dag van het jaar?

The Masked Singer © RTL

Er is geen programma dat het dit jaar qua kijkcijfers beter heeft gedaan dan The Masked Singer. Met de finale in november noteerde RTL zelfs zijn meest bekeken uitzending sinds de finale van Idols in 2003. Met bijna 4 miljoen kijkers werden historisch hoge kijkcijfers neergezet en vanavond laat RTL het Masked Singer-beest opnieuw los.

Vijf nieuwe BN’ers

RTL 4 heeft vijf nieuwe bekende Nederlanders bereid gevonden om zich zingend uit te sloven in een hermetisch afgesloten pak. Het gaat op oudejaarsavond om de Champagne, het Vuurwerk, de Oliebol, de Klok en de Sneeuwpop. De grote vraag is natuurlijk: welke sterren zitten er in deze pakken?

Sylvana Simons houdt er in elk geval ernstig rekening mee dat zich in één van de pakken zorgminister Hugo de Jonge schuilhoudt. “Het zou me zó niet verbazen als er op oudjaar een zekere zorgminister in zo’n Masked Singer-pak blijkt te zitten”, twitterde ze eerder deze week.

Matthijs en Linda

Het kijkcijfergeweld van The Masked Singer barst los tussen 20.30 en 22.10 uur. Daarmee gaat RTL 4 het de concurrenten Matthijs van Nieuwkerk en Linda de Mol, die gelijktijdig op de buis zijn, heel erg moeilijk maken. Het is sowieso een zwaarbevochten avond, want op NPO 2 gaat ook kijkcijferkanon De Slimste Mens gewoon verder.

Veel nieuwsgierige kijkers zullen ongetwijfeld afstemmen op NPO 1, waar Matthijs begint met zijn gloednieuwe show Matthijs Gaat Door. Bij SBS 6 zien we hoe Linda de Mol in Ik Hou Van Holland feestviert met haar in opspraak geraakte neefje.

Wie pakken er vanavond goud, zilver en brons? Het zal morgenmiddag blijken, zo rond 13.00 uur. Op de eerste dag van het nieuwe jaar zijn de kijkcijfers namelijk iets later bekend dan gebruikelijk.

Gelukkig nieuwjaar

Mediacourant wenst alle bezoekers een gelukkig en bovenal gezond nieuwjaar toe. Graag tot ziens in 2021!

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen