Angela de Jong onderbreekt kerstreces om RTL Exclusief af te slachten

Angela de Jong onderbreekt haar kerstreces om het nieuwe satireprogramma RTL Exclusief van Beau van Erven Dorens af te slachten. Ze vond het reusachtig slecht, laat ze weten via haar eigen AD.

Angela de Jong © De 5 Uur Show

Op dit moment is Angela de Jong aan het genieten van een welverdiende kerstvakantie, maar ook als ze vrij is kijkt ze elke dag televisie. Zo zat ze gisteren voor de buis om naar het weinig bekeken RTL Exclusief te kijken, de nieuwe satirische talkshow van Beau van Erven Dorens. Ze is niet bepaald onder de indruk.

14-jarige

Om tijdens haar vakantie nou een hele column te schrijven gaat Angela ook weer een beetje ver, maar wel heeft ze een uitgebreide telefonische reactie gegeven aan de showredactie van haar AD. “Het is zo makkelijk allemaal. Wie schrijft die grappen, een 14-jarige?”, bitcht de opiniediva.

Het roer moet volgens Angela volledig om. “Maak het een half uur, zet er een kanon goede, scherpe schrijvers op. Dan hoef je ook niet aan te komen met hoe Máxima op Willem-Alexander zit en Johan Derksen die iets over darkrooms roept. Ik vond de oudejaarsconference van Martijn Koning grappiger, dat zegt alles.”

TV Kantine

Angela vond het allemaal niet om aan te zien en vindt het in schril contrast staan met de andere persiflageshow van RTL: De TV Kantine. “Ik kan niet wachten totdat De TV Kantine weer begint, daar zit vakmanschap achter.”

Eerder al schreef Angela een vernietigende column over het voorproefje van RTL Exclusief dat in Beau te zien was. Daarin schreef ze ‘honderd keer meer respect te hebben voor het ambacht van Carlo Boszhard’. Pijnlijk genoeg werd die negatieve column over RTL Exclusief op Instagram aangeprezen door Herald Adolfs, de maker van De TV Kantine en vriend van Carlo.

U kunt RTL Exclusief terugkijken op RTL XL.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen