Sylvana Simons denkt dat Hugo de Jonge in The Masked Singer zit

Het zou Sylvana Simons niets verbazen als Hugo de Jonge op oudejaarsavond in één van de vijf The Masked Singer-pakken blijkt te zitten. Dat laat de politieke diva weten op Twitter.

Hugo de Jonge en Sylvana Simons © Beau, M

Hugo de Jonge is de laatste tijd enorm druk met showbizz en media. De zorgminister zit vrijwel in ieder tv-programma en het maakt niet meer uit of het dan wel of niet over het coronavirus gaat. Zo is hij zingend verschenen in Beau én in All You Need Is Love en heeft hij op YouTube de beste vriend van Anna Nooshin geïnterviewd.

Hugo in een RTL-pak

RTL 4 zendt op oudejaarsavond een speciale editie van The Masked Singer uit en een optreden in dat programma zou in lijn liggen met de andere recente tv-optredens van Hugo. “Het zou me zó niet verbazen als er op oudjaar een zekere Zorgminister in zo’n Masked Singer-pak blijkt te zitten”, schrijft Sylvana Simons dan ook.

Het is de bedoeling dat de BN’ers in de Masked Singer-pakken tot op het allerlaatste moment geheim blijven. “Moet ‘ie niet zijn eigen schoenen onder het Masked Singer-pak aan houden”, merkt een volger van Sylvana op. De politica vervolgens: “Whahaha, zou wat zijn.”

Rob Jetten of Geert Wilders

RTL Boulevard zond gisteren de eerste beelden uit van de oudejaarseditie van The Masked Singer. Er werd een kort fragment getoond van een optreden van het vuurwerkpak. Het klonk heel erg als Edsilia Rombley, maar in de studio van Boulevard werd er heel erg op gehint dat dit een politicus zou zijn.

Samantha Steenwijk: “Kelly van der Veer, maar goed, misschien is het wel een politicus: dat kan natuurlijk ook. Het zou me niets verbazen.”

Marc van der Linden: “Geert Wilders dan.”

Bridget Maasland: “Nee, joh, dat was veel te hoog.”

Marc: “Nee, maar dat zou wel heel leuk zijn. Of Rob Jetten.”

Waanzinnig

Nederland zal stijl achterover slaan als ze erachter komen wie er in de oudejaarspakken zitten, verwacht jurylid Buddy Vedder. “Ik weet inmiddels wie het zijn en dat is waanzinnig. Dat díe mensen meedoen, is wel echt heel cool.”

Over de BN’er in het vuurwerkpak zegt jurylid Carlo Boszhard: “Het is iemand waar je het echt niet van verwacht.”

Fragment

Het voorproefje van ‘Vuurwerk’:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen