Tv-comeback Matthijs kán niet misgaan, staat na Wie is de Mol

De tv-comeback van Matthijs van Nieuwkerk kan onmogelijk misgaan. Hij krijgt een felbegeerd tijdslot in handen: direct na kijkcijfermonster Wie is de Mol op de zaterdagavond van NPO 1.

Matthijs gaat door © BNNVARA

Het nieuwe programma van Matthijs gaat op oudejaarsavond in première. Daarna is Matthijs Gaat Door, zoals de show heet, wekelijks te zien op zaterdagavond. Vanaf 9 januari zal de show elke zaterdag om 21.35 uur te zien zijn, direct na Wie is de Mol. Een droomtijdslot, aangezien Wie is de Mol steevast miljoenen kijkers trekt.

Verrassingen

Wat kunnen we precies verwachten van de nieuwe zaterdagshow? “Matthijs ziet om in verwondering met humor, muziek en andere verrassingen. En stelt af en toe orde op zaken door wat prijsjes uit te reiken”, legt een woordvoerder van het programma uit.

Meer is er niet over bekend. Er is een filmpje verschenen op de socials waarin Matthijs een bigband aankondigt: “Op oudejaarsavond ben ik er weer met, ik vermoed, 16 nieuwe vrienden: de Sven Hammond Bigband.”

Concurrentie

Het nieuwe NPO 1-programma van Matthijs gaat het niet héél zwaar krijgen qua concurrentie, al komen de andere vlaggenschepen – RTL 4 en SBS 6 – ook met grote shows.

Recht tegenover Matthijs zal RTL 4 nieuwe afleveringen van de Robert ten Brink-show BankGiro Miljonairs uitzenden, terwijl SBS 6 de nieuwe Jan Versteegh-quiz Iedereen Is Van De Wereld lanceert.

Het filmpje met Matthijs:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen