Evert Santegoeds vindt Sander Schimmelpenninck smakeloos

Evert Santegoeds vindt het flauw dat Sander Schimmelpenninck werkelijk ál zijn critici wegzet als domrechts. Zijn uitspraken zijn gewoon smakeloos. Dat heeft de Privé-baas gisteren gezegd in Shownieuws.

Sander Schimmelpenninck en Evert Santegoeds © Shownieuws

Sander Schimmelpenninck heeft dit jaar enorm veel mediaschandalen veroorzaakt: van het beledigen van Yolanthe Cabau tot de ongepaste uitspraken over prinses Alexia en van de Thaise hoer-rel tot de ‘zwarte Congolees‘-uitspraken. Evert Santegoeds vindt dat Sander vooral naar zichzelf moet kijken en niet steeds naar anderen moet wijzen.

Alexia

Shownieuws besprak gisterenavond de meest besproken showbizzrelletjes van het jaar. Sander speelde in dat overzicht een prominente rol. Met name zijn uitspraken over Yolanthe Cabau (die leek volgens Sander op kat met Down) werden uitgelicht. “En je had ook nog die rel rond Alexia natuurlijk, wat hij wel een lekker prinsesje vond”, aldus Evert.

Presentatrice Dyantha Brooks: “Even Evert, Alexia is 15 jaar. Dat was vooral spraakmakend.”

Evert: “Ja, dat was het punt. Later zegt hij dat allemaal domrechtse media daarover vallen, maar het was gewoon smakeloos en dat waren die opmerkingen over Yolanthe natuurlijk ook.”

Te vroeg ontkurkt

Sander is het eigenlijk net niet, vindt Evert. “Ik denk dat hij sowieso wel goede wijn is, maar te vroeg ontkurkt om even in kringen van hem te blijven. Ook het stopzetten van die show Op1 was omdat het hem niet zo heel erg lekker afging.”

Evert denkt dat Sander ook in 2021 voor relletjes zal blijven zorgen. “Van hem zullen we nog wel meer horen. Er zijn overigens wel maatregelen genomen bij zijn podcast dat hij daar wat meer mensen naar laat kijken voordat het online gaat om meer van dit soort ongelukken te voorkomen.”

Portemonnee

Misschien is het voorkomen van die ‘ongelukken’ wel beter voor Sanders portemonnee, aldus Evert. “Ze hebben hem wel in zijn portemonnee geraakt. Er was niet alleen corona waardoor dingen niet konden doorgaan, maar er waren ook verschillende andere zakelijke deals die niet doorgingen na de ellende over Alexia.”

Shownieuws kunt u terugzien via KIJK.nl.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen