BN’ers over vaccin: Patricia Paay en Peter R. de Vries zeggen ja

Er zijn weer wat BN’ers die zich hebben uitgesproken over het coronavaccin: Patricia Paay en Peter R. de Vries verklaren dat ze zich graag laten inenten. Dat was vrijdagavond te zien in de talkshow Beau.

Patricia Paay en Peter R. de Vries © Beau

Er heerst bij BN’ers grote verdeeldheid over het coronavaccin. Carry Tefsen (82) wil niet, André Rieu (71) ook niet, Ali B (39) zit in het twijfelkamp, Gordon (52) laat zich wél inenten, maar Berget Lewis (49) en Shirma Rouse (40) zijn erg sceptisch.

Beau van Erven Dorens vroeg vrijdagavond weer een aantal talkshowgasten naar hun mening. “Ik doe de hele week al een soort vaccinatierondje: wie doet er mee en wie doet er niet mee? Tot mijn verbazing doen er eigenlijk heel veel mensen niet mee.”

Gerald, Mart en Patricia

Advocaat Gerald Roethof: “Ik ben geen fan van spuitjes, dus liever niet. Mijn ouders zijn iets ouder, dus als er heel lang op me ingepraat wordt laat ik het misschien doen, maar voor mezelf zou ik het niet doen.”

Mart Smeets: “Geen seconde getwijfeld. Ik ben 73, kwetsbaar, dor hout, wat wil je nog meer?”

Patricia Paay: “Ja, 71, dus ik doe het ook maar. Wel ja, joh. Ik wil het wel doen.”

Michiel Vos: “49, kwetsbaar, ik doe zeker mee. Ik sta meteen vooraan.

Peter R. de Vries en OG3NE

Peter R. de Vries was stellig: “Zeker meedoen, ja.”

Shelly Vol van OG3NE: “Ik vind het twijfelgeval. Ik vind het moeilijk, maar ik denk wel dat ik neig naar ja.”

Zusje Amy: “Ik twijfel wel hoor. Ik zit een beetje met een weegschaal van: ik weet niet wat ik in me gespoten krijg. Ik denk: misschien heeft het effect voor later, omdat ik best wel jong ben. Maar als ik het niet doe, kan het ook fataal zijn voor mij.”

Peter kritisch: “En wat zit je nu te drinken? Weet je wat daarin zit?”

Zusje Lisa: “Ik twijfel ook, maar ik neig wel naar de ja. Je zit nog te wachten op dat die proefperiode netjes is afgerond.”

En Beau? “Zet hem er maar in, vanavond nog. Gooi er maar in!”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen