Kogel door de kerk: Wilfred Genee volgt Giel Beelen op

Het gerucht ging al een tijdje, maar de kogel is nu door de kerk: Wilfred Genee wordt de opvolger van Giel Beelen in de ochtendspits van Radio Veronica. Dat meldt Talpa Radio. Radiomaken tijdens de ochtendspits wordt in radioland gezien als de heilige graal, maar het betekent wel dat Wilfred nu vier dagen per week vroeg zijn bed uit moet. Hij zal elke maandag tot en met donderdag, samen met zijn sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn, te horen zijn van 7.00 tot 9.00 uur.

Nieuwslezeres Celine Huijsmans verhuist niet mee en dat is wel een groot gemis voor Veronica Inside, zoals de radioshow van Wilfred heet. Ze wordt, om onduidelijke redenen, opgevolgd door Florentien van der Meulen, die al vaker als invaller naast de heren is aangeschoven.

Niet alleen de samenstelling van het team blijft grotendeels onveranderd, ook de inhoud van het programma blijft vertrouwd. Zo wordt het nieuws van de dag besproken, het laatste sportnieuws doorgenomen, komen ‘de grootste hits aller tijden voorbij en wordt er veel gelachen’.

Wilfred Genee: “Eind vorig jaar hebben we een week de ochtendshow mogen presenteren en toen is er een klein zaadje bij me geplant dat is uitgegroeid tot liefde voor het tijdslot. Niels en Rick kennen het gevoel als geen ander, zij hebben jarenlang een ochtendshow gepresenteerd. De vroege uren hebben iets magisch. Onderdeel uitmaken van het ochtendritueel van onze luisteraars, daar kijk ik ontzettend naar uit!

Marc Adriani, Content & Programma Directeur, voegt toe: “Wilfred, Rick en Niels hebben het afgelopen jaar bewezen perfect te passen bij Radio Veronica. Elke dag vuurwerk op de radio. Die energie horen we straks iedere ochtend, ideaal om de dag mee af te trappen.

Veronica Inside verhuist vanaf 2 november naar het nieuwe tijdstip. Tot dan is dj Martijn Muijs samen met nieuwslezeres Florentien te horen in de ochtenduren.

Nu is Veronica Inside nog in de middag te horen, van 16.00 tot 18.00 uur. Het nieuwe programma in de middag en de invulling van de vrijdagochtend, als Wilfred vrij heeft, worden binnenkort bekendgemaakt.

Wilfred blijft ook gewoon Veronica Inside op televisie presenteren.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen