Dennis Schouten praat niet alleen met NPO 3FM

Geplaatst op ma 28 sep 2020 om 17:38

Dennis Schouten is nog met een andere zender in gesprek dan alleen NPO 3FM, waar hij momenteel in training is. Daar kan hij echter nog niet veel over kwijt. Dat heeft de PowNed-presentator gezegd op NPO Radio 1. Het is volgens Dennis zo goed als zeker dat hij binnen nu en een jaar op de radio komt, maar het leek er vooralsnog op dat dat dan bij 3FM zou zijn. Daar zou PowNed hem makkelijk naar binnen kunnen fietsen, maar het tv-talent is buiten de omroep ook zelfstandig actief.

Dennis sluit op dit moment niets uit. “Ik ben op dit moment in training bij 3FM, dus dat is zeker een optie, maar er zijn ook andere opties. Als ik dat roep, word ik weer op het matje geroepen. Als ik één ding heb geleerd, is het dat je niet te veel moet zeggen wat nog niet rond is, want daar krijg je gedoe van.”

Net als zijn grote voorbeeld Wilfred Genee probeert Dennis zich meerdere disciplines eigen te maken. “Ik vind hem heel goed in wat hij doet. Hij kan humor met inhoud combineren. Er zijn er maar weinig die dat kunnen. Ik heb nu goed contact met hem omdat ik ook bij Veronica Inside heb gewerkt.

Momenteel heeft Dennis nog altijd veel succes met zijn YouTube-werk. Hij maakt zowel filmpjes voor NieuwNieuws als voor PowNed. Vorige week haalde hij het nieuws met zijn confrontatie met Famke Louise.

Het was een roerige week, maar inmiddels is Dennis bijgekomen: hij heeft genoten van het weekend en heeft vanmiddag lekker geluncht bij Van der Valk in Zaltbommel.

Inmiddels vindt Dennis het toch ook wel een beetje sneu voor Famke. “Ja, ik vind het wel zielig. Ik denk dat ze echt niet weet dat ze niet capabel genoeg is om dit te doen. Daar had iemand moeten ingrijpen en haar hiervoor moeten behoeden.

Foto: Instagram
10 Reacties op “Dennis Schouten praat niet alleen met NPO 3FM”


 1. ZeerNetteDame

  Dennis Schouten heeft een haartransplantatie gehad die zo te zien ook is geslaagd. Dat zouden velen van jullie ook eens moeten doen. Misschien een motivatie om eens uit die uitkeringssituatie te komen en een baan te zoeken.

 2. HalloJumbo

  Dennis heeft scheve ogen. Onderliggend lijden.

 3. Jordy

  Aparte gozer; groot hoofd, raar haar en klein lichaam eronder.
  Ja dit is een zeer oppervlakkig bericht.

 4. Sjors

  Nee klopt. Hij praat ook met mij hoe laat hij tegen mij aankruipt in mijn bedje.

 5. Smerig Zwijntje Geronimo

  Dennis is een irritant horzeltje bij de kleintjes. Doe dat ook eens bij de groten.

 6. Insider

  Dennis is ingesprek met SLAM!

 7. Insider

  Krijgt hij dan ook spraakles? Denk dat het heel snel gaat vervelen dat accent.

 8. Zwarte Sylvana

  Deze knul is een belediging voor alle mensen van kleur in NL. Hoe durf je met zo’n witte kop op de buis te verschijnen. Mensen van kleur voelen zich enorm gekwetst als ze dat zien. Van de stress gaan ze nog meer aldipils en Lidl sigaretten kopen. Verdriedubbel dus de uitkeringen. NU!!!

 9. Merel

  Heb het gesprek gehoord en ik vind het een leuke vent.

 10. Bromsnor

  Misschien kan hij bij Radio Twente gaan werken. Kunnen ze hem tenminste wel verstaan.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.