Dennis Schouten praat niet alleen met NPO 3FM

Dennis Schouten is nog met een andere zender in gesprek dan alleen NPO 3FM, waar hij momenteel in training is. Daar kan hij echter nog niet veel over kwijt. Dat heeft de PowNed-presentator gezegd op NPO Radio 1. Het is volgens Dennis zo goed als zeker dat hij binnen nu en een jaar op de radio komt, maar het leek er vooralsnog op dat dat dan bij 3FM zou zijn. Daar zou PowNed hem makkelijk naar binnen kunnen fietsen, maar het tv-talent is buiten de omroep ook zelfstandig actief.

Dennis sluit op dit moment niets uit. “Ik ben op dit moment in training bij 3FM, dus dat is zeker een optie, maar er zijn ook andere opties. Als ik dat roep, word ik weer op het matje geroepen. Als ik één ding heb geleerd, is het dat je niet te veel moet zeggen wat nog niet rond is, want daar krijg je gedoe van.”

Net als zijn grote voorbeeld Wilfred Genee probeert Dennis zich meerdere disciplines eigen te maken. “Ik vind hem heel goed in wat hij doet. Hij kan humor met inhoud combineren. Er zijn er maar weinig die dat kunnen. Ik heb nu goed contact met hem omdat ik ook bij Veronica Inside heb gewerkt.

Momenteel heeft Dennis nog altijd veel succes met zijn YouTube-werk. Hij maakt zowel filmpjes voor NieuwNieuws als voor PowNed. Vorige week haalde hij het nieuws met zijn confrontatie met Famke Louise.

Het was een roerige week, maar inmiddels is Dennis bijgekomen: hij heeft genoten van het weekend en heeft vanmiddag lekker geluncht bij Van der Valk in Zaltbommel.

Inmiddels vindt Dennis het toch ook wel een beetje sneu voor Famke. “Ja, ik vind het wel zielig. Ik denk dat ze echt niet weet dat ze niet capabel genoeg is om dit te doen. Daar had iemand moeten ingrijpen en haar hiervoor moeten behoeden.

Foto: Instagram

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen