Tim Douwsma door de mangel na Op1: ‘Karaktermoord’

Tim Douwsma heeft het gevoel dat er karaktermoord gepleegd wordt op hem en de andere BN’ers die hebben opgeroepen om de coronaregels te negeren. Dat laat hij weten op Instagram. Terwijl Famke Louise in Jinek zat, strooide Tim vorige week zijn wantrouwen over de Op1-kijker heen. “Lieve mensen, hier weer even een berichtje van mij. Ik krijg veel vragen of het goed met me gaat. En ja dat gaat het! Dank je wel voor ook de vele lieve berichten en steun!“, schrijf de zanger vandaag.

Tim liet zich op sociale media al langer ‘kritisch’ uit over de coronamaatregelen, maar met de hashtag ‘ikdoenietmeermee’ kwam het tot een hoogtepunt. “De oproep heeft nogal wat teweeg gebracht. De hashtag is zeer ongelukkig geweest zoals eerder gemeld. Maar is er iemand in gegaan op de inhoud? Waarover het echt zou moeten gaan?

De aanvallen op de boze corona-BN’ers leidt alleen maar af van waar het over moet gaan, vindt Tim. “De karaktermoorden zijn schrijnend. Ik kom hier later nog wel eens op terug. Haat brengt ons niet verder, liefde wel! Ik heb vanuit een zuiver hart gesproken!

Iedereen die ‘kritisch’ is over corona, verwijst Tim nu naar Tisjeboy Jay, die eerder al in opspraak raakte na een optreden in Op1. “Mocht jij juist wel naar de inhoud willen kijken van de oproep? Swipe dan op, Tisjeboy Jay heeft een podcast gemaakt met mensen met verstand van zaken.

 

Foto: NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen