Lodewijk Asscher bevestigt woest belletje Wilfred Genee

PvdA-leider Lodewijk Asscher bevestigt dat hij Radio Veronica-ster Wilfred Genee woest heeft opgebeld. Het was een misverstand. Dat heeft de politicus laten weten in een verklaring aan RTL Boulevard. Genee zat nietsvermoedend in de auto op weg naar de radiostudio toen hij ineens werd opgebeld door Asscher. De presentator had nauwelijks opgenomen of de PvdA’er begon al te schreeuwen. Wat is hier aan de hánd, dacht Genee. Het bleek allemaal te gaan om een misverstand.

Asscher had de verkeerde Wilfred aan de lijn. “Het overkomt ons allemaal wel eens, in alle haast je telefoon pakken en per ongeluk de verkeerde persoon bellen.”

De politicus in zijn verklaring: “Voor ik het wist sprak ik dus met Wilfred Genee terwijl ik dacht iemand anders aan de lijn te hebben. Gelukkig konden we er allebei om lachen toen dit misverstand duidelijk werd.”

Maar wie wilde Asscher nou eigenlijk wél verbaal aanpakken? Presentator Luuk Ikink: “Dat wilden ze niet zeggen, maar er is een Wilfred Scholten en die schrijft een boek over Lodewijk Asscher. Dat is alleen maar speculeren en daar houden we helemaal niet van.”

Lees ook: Lodewijk Asscher belt Wilfred Genee woest op (gisteren)

Foto: PvdA, Lex Draijer

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen