Radio 538 ook met Frank Dane naar Olympische Spelen

Geplaatst op ma 20 jan 2020 om 14:45

De 538 Ochtendshow blijft afreizen naar de Olympische Spelen nu Edwin Evers is opgevolgd door Frank Dane. Hij en zijn team verhuizen deze zomer tijdelijk naar Tokyo om de Nederlandse sporters op de voet te volgen tijdens hun strijd voor het Olympisch Goud. Dat heeft Talpa laten weten. De ochtendshow zal gedurende de Olympische Zomerspelen dagelijks live vanuit het TeamNL Tokyo Center komen. Het kan ook niet anders, omdat het inmiddels een traditie is, zo laat Talpa weten.

Marc Adriani, Content & Programma Directeur Radio, vertelt: “Al sinds de zomerspelen van 2000 is Radio 538 aanwezig bij het grootste sportevent van de wereld en ook deze editie verhuizen we de complete studio naar Tokyo.”

Radio 538 wil zich hiermee onderscheiden. “We bieden onze luisteraars de kans om op deze manier zo dicht mogelijk bij het Olympische vuur te komen. 538 omarmt sport en Oranje in het bijzonder en op deze manier zitten we middenin het Oranje hart van de Olympische Spelen.”

538-dj Frank Dane zegt: “De Olympische Spelen is het mooiste sportpodium van de wereld en wij mogen vanuit daar elke dag uitzenden. Ik kan niet wachten en wil alles meemaken. Wedstrijden zien, huldigingen beleven en mooie radio maken met de atleten in de studio. En natuurlijk veel sushi eten!

Foto: Radio 538
14 Reacties op “Radio 538 ook met Frank Dane naar Olympische Spelen”


 1. NPO kijker1

  Talpa is niet alleen TV maar ook radio en nog zoveel meer.

  Goed bezig

 2. Juriaan

  Geen last van vliegschaamte bij 538?

 3. Pieter

  @juriaan 14.51: Nee!

 4. ano@niem.nl

  Vreemd ik meen toch echt dat de lachzakken en Evers ook gingen

 5. Marcel

  Leuk die snoepreisjes voor de overbetaalde praatjesdraaiers.

 6. Wilde Geert

  Broer van die hele dikke.

 7. Pegode

  Belachelijk, alles komt op tv!

 8. ron

  met de eerste beste losersvlucht terug naar Nederland.

 9. hassan

  Waar heeft Dane voldaan aan de olympische limiet?

 10. Helmenia Rübbelmayer

  Veel plezier in het prachtige Japan.

 11. Arie Schoenlepel

  Hopelijk stapt dat hele 538 radioteam in één van de weinige (nieuwe) Boeings 737-800 Max toestellen. Eindelijk klaar met die baggerradio dat erger is dan een op hol geslagen Amerikaanse Hollywood lachmachine.

 12. Max

  Uiteraard zieke en negatieve baggerreacties

 13. Joop55

  Kneuzig vind ik het wel. Dit was toch wel een beetje voorbestemd aan Evers (maar die zou van mijnden zonder die lachbanden kunnen).

  Kortom: dikke jammer ik luister niet. Hopelijk hebben Jan-Willem en Jeroen nog het idee om te participeren bij de Spelen.

 14. Aggie

  Goed idee, deze traditie moet ook na het vertrek van Edwin Evers blijven bestaan, 538 moet gewoon blijven komen op de OS. Het zou zonde zijn geweest als de Spelen dit jaar voor het eerst sinds Sydney 2000 aan Radio 538 voorbij zouden zijn gegaan. Hun komst naar de Spelen werd altijd erg gewaardeerd door de sporters, dus verstek laten gaan zou een flink gat voor ze achterlaten. Mooi dat Frank Dane bereid is om deze traditie over te nemen van Edwin Evers!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.