Radio 538 ook met Frank Dane naar Olympische Spelen

De 538 Ochtendshow blijft afreizen naar de Olympische Spelen nu Edwin Evers is opgevolgd door Frank Dane. Hij en zijn team verhuizen deze zomer tijdelijk naar Tokyo om de Nederlandse sporters op de voet te volgen tijdens hun strijd voor het Olympisch Goud. Dat heeft Talpa laten weten. De ochtendshow zal gedurende de Olympische Zomerspelen dagelijks live vanuit het TeamNL Tokyo Center komen. Het kan ook niet anders, omdat het inmiddels een traditie is, zo laat Talpa weten.

Marc Adriani, Content & Programma Directeur Radio, vertelt: “Al sinds de zomerspelen van 2000 is Radio 538 aanwezig bij het grootste sportevent van de wereld en ook deze editie verhuizen we de complete studio naar Tokyo.”

Radio 538 wil zich hiermee onderscheiden. “We bieden onze luisteraars de kans om op deze manier zo dicht mogelijk bij het Olympische vuur te komen. 538 omarmt sport en Oranje in het bijzonder en op deze manier zitten we middenin het Oranje hart van de Olympische Spelen.”

538-dj Frank Dane zegt: “De Olympische Spelen is het mooiste sportpodium van de wereld en wij mogen vanuit daar elke dag uitzenden. Ik kan niet wachten en wil alles meemaken. Wedstrijden zien, huldigingen beleven en mooie radio maken met de atleten in de studio. En natuurlijk veel sushi eten!

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen