Edwin Evers vervangt Coen Swijnenberg op Radio 538

Edwin Evers keert in januari wederom terug op de radio. Hij gaat een maand lang de oververmoeide Coen Swijnenberg vervangen in De Coen & Sander Show op Radio 538. Dat heeft hij vanmiddag gezegd in de radioshow. De afgelopen maanden maakte Lantinga de show samen met Barend van Deelen, maar die gaat in januari op vakantie en maakt dus plaats voor Evers. Hij heeft deze week ook een vijf dagen durend programma op Radio 10 en keert straks dus terug op 538.

Evers vindt het leuk om weer een maand lang terug te zijn op de radio. “Ik hoorde dat jullie in januari toch een klein gat hebben in de show dus het lijkt mij heel leuk om te doen. Ik vind de reden niet zo leuk, ik wens Coen alle goeds, maar ik verheug me erop om in te vallen.

Het is niet bekend wat er precies aan de hand is met Swijnenberg, maar hij lijkt last te hebben van een burn-out. Zelf houden Talpa Radio en Lantinga het op oververmoeidheid.

Evers stopte een jaar geleden met zijn ochtendshow op Radio 538, omdat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. Op de plek van Evers zit nu Frank Dane.

De beelden:

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen