538-Barend ergert zich aan minachtende Quote-Sander

Radio 538-dj Barend van Deelen ergert zich aan de minachtende manier waarop Quote-baas Sander Schimmelpenninck Jan en alleman de maat neemt op Twitter. Dat laat hij weten op het sociale medium. Schimmelpenninck gaat hard te keer tegen iedereen met Nederlandse vlaggetjes in zijn twitternaam. Met name Forum voor Democratie-stemmers zijn de klos, maar ook heeft de Quote-baas het tot zijn persoonlijke missie gemaakt om Sywert van Lienden van Twitter af te pesten.

De Quote-baas ergert zich vooral aan, wat hij noemt, ‘domrechtse’ types. De bladenmaker heeft er vaak best gelijk in dat er veel dommigheid te vinden is op Twitter, maar hij komt in zijn verbeten strijd tegen deze ‘domrechtse’ stroming ook een beetje zuur over.

Ditmaal spreekt Schimmelpenninck zijn ergernis uit over een meneer die op Twitter klaagt over slome service in Athene. “Jerry de scooterrijder uit Badhoevedorp gaat de aardige mensen in Athene eens vertellen hoe het werkt. Geen volk met zo weinig beschaving, en zoveel koloniale praatjes als de Nederlanders“, briest de Quote-baas daarop.

Het wordt een beetje vermoeiend, vindt Van Deelen. “Verkoop je nog een beetje blaadjes Sander? Of ben je enkel en alleen druk met de wereld de maat nemen naar de maatstaven van Graaf Schimmelpenninck? Zonde man. Je bent geen haar beter dan al die zogenaamde dom rechtse mensjes op deze manier.

De bewuste tweet:

Foto: KRO-NCRV

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Eva Jinek tijdens haar megalange vakantie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen