Sublime veilt uur durende uitzending op prime time

Geplaatst op za 18 mei 2019 om 9:10

Radiozender Sublime laat volgende week op het AmsterdamDiner een uur durende uitzending op prime time veilen, waarin Angela Groothuizen de sidekick is. Dat heeft het station laten weten. Tijdens deze avond wordt geld opgehaald voor onderzoek naar aids en Sublime biedt daarom graag een plekje aan op prime time. Sebastiaan van Rijnsoever, algemeen directeur van Sublime, hoopt op een hoge opbrengst. “Een eigen radioshow is voor velen een jongens- of meisjesdroom.”

Van Rijnsoever denkt dat veel mensen er veel geld voor over hebben. “Wij gaan ervan uit dat de dinergasten ruimhartig en genereus gaan bieden op deze ‘once in a lifetime’-kans.”

Hij bedankt Angela Groothuizen voor haar medewerking. “Wij zijn haar als een van de ambassadeurs van de AmsterdamDiner Foundation enorm dankbaar dat zij wil optreden als sidekick tijdens het programma. Het wordt gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Sander Allegro, directeur van het AmsterdamDiner, is verheugd. “Sublime steunt ons middels hun radio-uitzendingen, de medewerking van Sander de Heer aan het AmsterdamDiner en natuurlijk met het beschikbaar stellen van een heel bijzonder veilingitem: zelf een uur lang primetime radio maken.”

We verwachten een hoge opbrengst voor deze unieke buitenkans.

Het AmsterdamDiner vindt op zaterdag 25 mei plaats.

Foto: RTL
10 Reacties op “Sublime veilt uur durende uitzending op prime time”


 1. Radio is zo 1984

  Leuk zo’n show, alleen luistert er geen hond naar Sublijm.

 2. o.p. lichter

  Ik vind het een goeie zender , andere muziek keuze , en niet dat achterlijk gewauwel van die dj’ s en die onozele sidekicks .

 3. MediaPrak

  Wat versta je onder Prime time? 150 ipv 75 luisteraars? Als de computer uitvalt komt er pas na een week een reactie van een luisteraar.

 4. Wijze van Zion

  Mooie photographie van de gerimpelde goudrenet…..

 5. Joost

  Israël begaat al decennialang de meest vreselijk oorlogsmisdaden op een weerloos volk, gesteund door de Occident.

 6. Wijze van Zion

  @Joost = mohammed, mamoud, mohamed….?

 7. Erik

  Sublime moet zich niet bezig houden met die flauwekul en gewoon lekkere chill soul plaatjes draaien en zonder Sander de Heer, zonder prijsvragen, zonder politiek correct nieuws van de vooruitgang. Gewoon achtergrond chill muziek zoals het was in de periode Sublime FM.

  Is dit nu zo moeilijk?

 8. Wolllter

  Waar blijven de kijkcijfers?

 9. Tv Psycholoog

  @Wolllter: Ze wachten nog even met jouw reactie met Veronica doet het beter, is geloof ik al 1 miljoen keer herhaald hier.

 10. Wolllter

  Tv Psycholoog 8.51, ik schrijf maar éénmaal per dag dat Veronica het beter doet. Alle andere berichtjes over Veronica zijn van m’n Gestoorde Stalker.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.