Frank Dane baalt niet van associatie met Robert Jensen

Frank Dane baalt er niet van dat hij vaak wordt geassocieerd met zijn broer Robert Jensen. Dat zegt de ochtendjock van Radio 538 in gesprek met de Playboy. Als gezellige amusementsman zou je denken dat Dane niet graag in verband gebracht wordt met zijn nogal losgeslagen, rechts-populistische broer. “Ik vind Robert een ongelooflijk goede talkshowhost die knappe televisie maakt. Ik denk niet zozeer in links en rechts. Ik ben ook veel minder uitgesproken dan hij“, zegt de radiomaker.

Jensen heeft ook jarenlang een ochtendshow gehad. Heeft hij Dane tips gegeven? “Nog niet. Ik weet ook niet of dat gaat gebeuren. Je bent op de eerste plaats toch broers van elkaar. Je bent familie en dit is werk. Dat ontmoet elkaar niet zo snel. Althans, niet bij ons. Maar het is niet dat we het ontlopen of dat we het niet willen.

Wat vindt Jensen van zijn programma? “Ik zou het oprecht niet weten. Ik weet echt niet wat hij goed of slecht vindt.

Wil hij dat niet weten? “Nee, want hij is mijn broer. We hebben wel andere dingen om over te praten. Privédingen. Ik heb hem afgelopen weekend nog gezien. Ik zou niet weten wie hij in zijn laatste show heeft gehad.

De associatie met Jensen vindt hij ‘niet vervelend’. “Want het is gewoon een feit.

Het Playboy-interview met Frank Dane kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen