Frank Dane baalt niet van associatie met Robert Jensen

Geplaatst op Mon 06 May 2019 om 11:15

Frank Dane baalt er niet van dat hij vaak wordt geassocieerd met zijn broer Robert Jensen. Dat zegt de ochtendjock van Radio 538 in gesprek met de Playboy. Als gezellige amusementsman zou je denken dat Dane niet graag in verband gebracht wordt met zijn nogal losgeslagen, rechts-populistische broer. “Ik vind Robert een ongelooflijk goede talkshowhost die knappe televisie maakt. Ik denk niet zozeer in links en rechts. Ik ben ook veel minder uitgesproken dan hij“, zegt de radiomaker.

Jensen heeft ook jarenlang een ochtendshow gehad. Heeft hij Dane tips gegeven? “Nog niet. Ik weet ook niet of dat gaat gebeuren. Je bent op de eerste plaats toch broers van elkaar. Je bent familie en dit is werk. Dat ontmoet elkaar niet zo snel. Althans, niet bij ons. Maar het is niet dat we het ontlopen of dat we het niet willen.

Wat vindt Jensen van zijn programma? “Ik zou het oprecht niet weten. Ik weet echt niet wat hij goed of slecht vindt.

Wil hij dat niet weten? “Nee, want hij is mijn broer. We hebben wel andere dingen om over te praten. Privédingen. Ik heb hem afgelopen weekend nog gezien. Ik zou niet weten wie hij in zijn laatste show heeft gehad.

De associatie met Jensen vindt hij ‘niet vervelend’. “Want het is gewoon een feit.

Het Playboy-interview met Frank Dane kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
33 Reacties op “Frank Dane baalt niet van associatie met Robert Jensen”


 1. M.

  Robert Jensen, altijd al een mislukt BN’er geweest, hij heeft nooit succes gehad, door zijn onbeleefd uitspraken haalt hij elke keer het riooljournalistiek van gossip redacties. Jensen beschrijven is te trieste voor woorden. Frank is een leuk kerel.

 2. Jopie

  Robert Jensen is de enige die belangrijk is in de hele Nederlandse mediawereld. De rest is domme troep.

 3. Deadly Viper

  Jensen is niet relevant meer,niemand zat op z’n rechtspopulistische jankshow te wachten de kijkcijfers zeiden genoeg.

 4. Ron1

  Frank is een beetje een D66-type zoals ie zich beschrijft…

 5. 2019

  @Deadly Viper, je zit in elk forum het regeringsbeleid te pushen als een gek. Hoeveel schuift dat nu ?

 6. Deadly Viper

  Gast de meerderheid van Nederland is niet zo ontevreden waarom denk je dat die schreeuwpartijen samen geen meerderheid vormen? De normale mens moet er niks van hebben.

 7. Deadly Viper

  Ik hoor niet bij de normale mensen. Ik heb overal de ballen verstand van maar toch blijf ik gewoon door praten.

 8. Deadly Viper

  @11:44 Ga vooral door ik lach je gewoon uit. Ik zie aan je schrijfstijl dat je zo’n PVV tokkie bent met een lage opleiding.

  Ga lekker met je gele hesje rondrennen ofzo niemand heeft tijd voor je.

 9. Deadly Viper

  Ik ga binnenkort dood

 10. Erwin

  Links of rechts, het zal wel. Maar Robert Jensen gaat mij niet overtuigen om op een ‘rechts’ geluid te stemmen met geschreeuw en gezeik waar hij links, soms terecht, van beticht. Vertel gewoon wat je met dit land wilt, waar het heen moet, zonder geschreeuw.

 11. Richard

  Deadly Viper, het irritante wil zo zijn dat feiten steeds onbelangrijker worden. Populistische partijen halen net aan 20% van de stemmen. Dat is 80% wat er niks mee te maken wilt hebben. Nederland staat pertinent en consequent in de top vijf van gelukkigste landen ter wereld. Met het oog op HDI staan we er hartstikke goed voor, en stijgen we. We zijn toleranter, gezonder en worden ouder dan ooit tevoren.

  Maar sommige mensen willen gewoon dat Nederland in de fik staat, zodat ze in een illusie kunnen leven dat hun eigen miserabele leven de schuld is van een ander. Alles wat die stelling tegenspreekt is “fake news” of “fake science”. Binnenkort mogen we “fake votes” toevoegen, want de enige reden dat populisme niet groter is, is omdat die “linkse alles” mensen met geheime hersengolven manipuleert om iets anders te stemmen dan dat ze eigenlijk willen.

 12. Huiskamer

  En toch, jensenpodcast.nl wordt iedere dag populairder. Heerlijk om eens een andere mening te horen !

 13. Anti-PVV

  Robert Jensen een dikke loser.

 14. Wyatt

  Helemaal eens met Richard.

  Men doet alsof iedereen het zo slecht heeft in Nederland. Waarom denk je dat die gele hesjes gekkies in Nederland totaal niks voorstellen? We hebben eigenlijk niet veel om over te klagen. Het slechts een klein deel van de samenleving dat keihard op social media loopt te schreeuwen en zodra je met feiten komt ze meteen keihard fake news schreeuwen.

  Het zijn vooral de Trump/Wilders/Baudet adepten.

 15. Wyatt

  Helemaal eens met Richard.

  Men doet alsof iedereen het zo slecht heeft in Nederland. Waarom denk je dat die gele hesjes gekkies in Nederland totaal niks voorstellen. We hebben eigenlijk niet veel om over te klagen. Het slechts een klein deel van de samenleving dat keihard op social media loopt te schreeuwen en zodra je met feiten komt ze meteen keihard fake news schreeuwen.

  Het zijn vooral mensen die vatbaar zijn voor die populistisch onzin.

 16. Remi

  Robert Jensen’s laatste Blog is weergaloos !

  (Of, om met de burgemeester van Amsterdam te spreken …
  “Daar kan geen discussie over zijn …”).

 17. Adri Wander

  Zou ik ook zeggen. Vooral als ik mezelf Dane noem om de associatie te voorkomen, terwijl ik ook gewoon Jensen heet.

 18. Meint

  Ik ben bang dat heel veel Nederlanders best we ontevreden zijn. Gedeeltelijk zeker terecht, want we hebben het best goed, maar al jaren wordt 80% er niet beter op terwijl de economie goed gaat.

  Jammer genoeg snappen heel veel menseny niet dat dit door rechtse politiek is en wordt veroorzaakt.

  ‘We’ worden dus als land geswoon desondanks steeds rechtser.

  Dit is dus niet de reden dat Jensen is mislukt.. hij had/heeft potentieel een enorme achterban..alleen is hijzelf als presentator gewoon heel erg slecht in dit programma. Veel te schreeuwerig, geobsedeerd door zichzelf en hij gaat vooral gewoon veel te ver voor de gemiddelde rechtse mens. Zijn verhaal is alleen geloofwaardig voor echte idioten.

 19. Joop55

  Jensen was dé ultieme flop van 2018 én 19 ineen, ook wel een prestatie op zich.

 20. Echte idioot

  Ik vind Jensen geweldig, en Baudet, en Wilders. Ik geloof de Story en alles wat met het milieu te maken heeft is een hoax. En Elvis Presley leeft.

 21. Zo ist, en niet anders.

  Robert Jensen is een kanjer die gewoon de waarheid durft te zeggen.

 22. Annet

  Plaatjesdraaiers zijn gewoon niet bijster intelligent.

  Klimaatwaanzin door obsessief, links gemanipuleer, desnoods kracht bijgezet met een stukje lood van 9 mm.

  Mei 2019, -3°C.

  #fvdwordtnoggroter

 23. Karel

  Robert Jensen kopieert alles, z’n business model is een één op één copy van de Amerikaan Alex Jones. Dus inclusief onderwerpen en stemmetjes en verontwaardiging. Alex Jones werd er multi miljonair mee, maar in Nederland wonen niet zoveel domme mensen en zo verdwijnt Robert weer van het toneel.

 24. Opgeruimd

  Dit is de enige site waar je nog iets leest over Jensen, verder is hij overal oud nieuws.

 25. Mick

  Jensen is voor veel mensen kennelijk te uitgesproken en ongenuanceerd. Tijd dus voor een rechtsere talkshow (ja de andere zijn links, je merkt het duidelijk in de onderwerpkeuzes) met een rustigere host.

  Persoonlijk vind ik Jensen top.

 26. Aha

  Jij bent bottom, Mick?

 27. Mick

  @Aha Je interpreteer mij totaal verkeerd.

 28. Mick

  *interpreteert

 29. A.Zijn

  Het enige wat ik de afgelopen 50 jaar drastisch heb zien stijgen is niet de temperatuur of de zeespiegel, maar de autoriteit van de EU, de lastendruk, armoede, daklozen, voedselbanken, geweldplegingen, en het aantal niet westerse allochtonen en haatkazernes in Nederland. Mijn vaderland.

 30. Mick

  A.Zijn Het is mei en het is verdomd koud. De EU is een club met mensen als Timmermans en Verhofstadt, enkel uit op macht en geld. Het begon ooit mooi, maar het is al lang niet meer wat de EEG was…

 31. Dwight Power

  Heldere teksten van Frank, niks mis mee.

 32. Karnemelk is goed

  @Richard
  @Wyatt
  Slechts 1% van het Nederlandse volk wilde een roetveegpiet maar door een handjevol beledigde beroepswerklozen werd hij aangepast. Stelletje naïeve wappies.

 33. aammehoela

  Het is nu even koud in mei en dat wordt dan weer gelijk gebruikt om het klimaatverhaal als onzin te bestempelen. Dat in veel andere delen van de wereld het weer abnormaal is laat men weg. In delen van de USA is het al weken een komen en gaan van tornado’s en overstromingen. Zeven doden al geteld afgelopen weekend. India en Mozambique zijn wel bekend, althans als je het echte nieuws volgt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.