Coen en Sander zetten studio op drielandenpunt neer

Radio 538-dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga maken hun programma op donderdag 13 juni live vanaf het drielandenpunt in Vaals. Dat heeft Talpa Radio laten weten. Speciaal voor deze uitzending wordt de radiostudio op een draaischijf geplaatst. Hierdoor hosten de heren hun middagshow ieder uur vanuit een ander land. “Het programma wordt die dag ook live uitgezonden via radiostations in België en Duitsland, wat nog nooit eerder in de radiogeschiedenis is gedaan.”

Coen Swijnenberg: “De uitzending zal vanaf verschillend grondgebied komen en ook de muziek, jingles en het nieuws staan per uur in het teken van het land. Daarnaast ontvangen we ieder uur een speciale gast uit dat land die als ambassadeur bij ons zal aanschuiven!

Sander Lantinga: “En typische hapjes en outfits kunnen natuurlijk ook niet ontbreken, ik kijk al uit naar een Belgisch pintje en mijn Duitse Lederhosen. Al moet ik wel nog even werken aan een Vlaamse en Duitse uitspraak, anders kunnen die luisteraars ons niet verstaan.”

Coen en Sander maken, naast hun reguliere uitzendingen, ook bucketlist-uitzendingen vanaf bijzondere locaties. Zo kwam hun programma eerder vanaf Schiphol, de set van Goede Tijden, Slechte Tijden, de middenstip van de Johan Cruijff ArenA, de zolderkamer van Coen en vanuit een luchtballon.

De Coen en Sander Show is elke maandag tot en met donderdag tussen 16.00 uur en 19.00 uur te horen op Radio 538.

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen