Jeroen Latijnhouwers combineert Giel met Haandrikman

Jeroen Latijnhouwers gaat zijn baan als nieuwslezer van Giel Beelen op Radio Veronica combineren met een nieuwe rubriek in het programma Haandrikman! op NPO Radio 5. Dat heeft Omroep MAX, waar hij nog tot half mei onder contract staat, laten weten. Latijnhouwers, die in 2014 overstapte van Editie NL naar Omroep MAX, zit zonder tv-programma sinds de stekker uit Hallo Nederland is getrokken. Op deze manier maakt MAX toch nog even gebruik van zijn diensten als presentator.

Radio-dj Bert Haandrikman is blij met de komst van zijn nieuwe collega: “Met Jeroen hebben we een van de bekendste anchors van Nederland in onze show gehaald. Het is toch top dat we ieder half uur onze luisteraars een update kunnen blijven geven van wat er speelt in de wereld.”

Het is niet zomaar een klusje, benadrukt een woordvoerder van MAX. “Het programma van Bert Haandrikman is het best beluisterde doordeweekse programma op NPO Radio 5, zo blijkt uit de laatste luistercijfers.

Haandrikman! van MAX is elke maandag tot en met donderdag van 12.00 tot 14.00 uur te horen op NPO Radio 5. De rubriek van Latijnhouwers staat om 12.30 en 13.30 uur geprogrammeerd.

Foto: Radio Veronica

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen