Jelte van der Goot wil seks met sekspop proberen

Jelte van der Goot, sidekick van Frank Dane op Radio 538, zou best eens seks met een sekspop willen proberen. Hij vindt dat iets anders dan vreemdgaan met een vrouw. Dat heeft hij gezegd op de radiozender. Dane en zijn radiovrienden bespraken een nieuwtje over een privéhuis in Zwolle dat het eerste bordeel is met een poppenkamer, waar mannen met siliconen vrouwen kunnen vrijen. Dat kost 110 euro, tien euro meer dan met een vrouw van vlees en bloed.

Als Van der Goot er eentje opgestuurd zou krijgen, zou hij het dan proberen? “Zou ik hem proberen? Goede vraag. Zou ik zo’n pop proberen?

De sidekick is getrouwd, maar met een pop kun je niet vreemdgaan, vindt hij. “Ik weet niet of ik het zou proberen. Ik ben wel benieuwd of het zo is. Ik zou het dan uiteindelijk wel proberen, ja.


Dane was in shock: “Wat een rare vent ben jij. Het zou mij niet lukken op een pop. Ik vind een meisje die veel aan zichzelf verbouwd heeft al niet opwindend. Dan kun je net zo goed op een plastic zak je ding doen. Je wil toch een beetje connectie hebben? Het zou mij niet lukken op een pop.

Van der Goot: “Hoor ik nou dat jij liefde wil?

Dane: “Ja, dat zeg ik heel eerlijk.”

Hannelore Zwitserlood: “Ik vind dat als mannen behoefte hebben, laat ze dan een pop pakken. Beter dan een echte vrouw.

Dane: “Het gaat toch wel heel ver.

Gast Alberto Stegeman gaf grappenderwijs aan verrast te zijn over de bekentenis van Van der Goot. “Ik ben nog in shock, hoor. Hij is toch ook net vader geworden? Dan doe je dat toch niet als je kleine kinderen hebt? Het is vaak aan de buitenkant ook niet wat het echt is. Het is altijd de zogenaamde buurman.

Van der Goot: “Jij weet hoeveel ellende het voorkomt door het daar mee te doen en niet de prostitutie in te duiken.

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen